Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 22χρονος που ομολόγησε το φόνο του πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 22χρονος που ομολόγησε το φόνο του πατέρα του
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 22χρονος, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο νεαρός κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο πατέρα του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 22χρονος, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο νεαρός κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 46χρονο πατέρα του, την ώρα που εκείνος κοιμόταν, σε οικισμό Ρομά των Διαβατών Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου [7/5].

Ο νεαρός δράστης ομολόγησε χωρίς περιστροφές την πράξη του, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι την τέλεσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Όπως φέρεται να απολογήθηκε, είχε προηγηθεί καβγάς με τον 46χρονο, κατά την οποία το θύμα έδιωξε τη γυναίκα του 22χρονου από το σπίτι και του απαγόρευσε να την ξαναδεί. Ανέφερε ακόμη ότι οι σχέσεις με τον πατέρα του υπήρξαν ανέκαθεν τεταμένες και υποστήριξε ότι από μικρό παιδί υφίστατο κακοποιητική συμπεριφορά. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 22χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε τον δρόμο προς τις φυλακές.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 22χρονος πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον πατέρα του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Έκλεβε πορτοφόλια επιβατών σε αστικά λεωφορεία και στα ΚΤΕΛ

Για 25 κλοπές πορτοφολιών κατηγορείται 70χρονη αλλοδαπή, η οποία -εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες συνωστισμού- φέρεται να δρούσε μέσα σε αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης αλλά και στο σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

Η εις βάρος της αποδιδόμενη δράση εντοπίζεται το διάστημα μεταξύ του περσινού Σεπτέμβρη και του φετινού Μαρτίου με τη συνολική της «λεία» να περιλαμβάνει 3.000 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα των ανυποψίαστων επιβατών-θυμάτων της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Βόμβες μολότοφ εντοπίστηκαν κοντά στην Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Έντεκα αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ εντόπισαν το πρωί αστυνομικοί, σε ανοιχτό χώρο κοντά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι αυτοσχέδιες κατασκευές κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments