Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Διευθυντής Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Με την
Σοφία Χύτου

Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Την Κυριακή δίνουμε ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος Διευθυντής Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενώ παράλληλα έκανε και μια αποτίμηση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς και για τα πολιτικά τεκταινόμενα της επόμενης ημέρας.

Ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος Διευθυντής Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενώ παράλληλα έκανε και μια αποτίμηση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς και για τα πολιτικά τεκταινόμενα της επόμενης ημέρας.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

“Την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00μ.μ. είναι ανοιχτές οι κάλπες σε μια γιορτή συμμετοχής, σε μια γιορτή δημοκρατίας. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή η ημέρα για εμάς γιατί ξέρετε είμαστε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το κόμμα της Αριστεράς το οποίο θέλει να κυβερνήσει την επόμενη ημέρα. Θεωρούμε και ο κόσμος το έχει επιλέξει στις προηγούμενες εκλογές ότι είμαστε η εναλλακτική λύση της Νέας Δημοκρατίας. Μιας Νέας Δημοκρατίας με την πολιτική την οποία έχει σήμερα η οποία έχει φέρει αυτά τα οποία έχει φέρει στην κοινωνία, τα προβλήματα και την απόγνωση. Συνεπώς την Κυριακή δίνουμε ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής έρχεται ο κόσμος να ψηφίσει. Να ψηφίσει στην κάλπη έτσι ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε πιο ισχυροί, να δοθεί το μήνυμα πολιτικής αλλαγής και πολιτικής διακυβέρνησης για τον τόπο. Εκλέγουμε νέα κεντρική επιτροπή, εκλέγουμε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τον επόμενο πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα και ο στόχος μας ποιος είναι, να είμαστε ισχυροί, να αλλάξουμε πρώτα από όλα εμείς συνδιαμορφώνοντας μαζί με τα μέλη μας τη νέα ηγεσία έτσι ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα νέο, ένα ισχυρό, ένα κόμμα το οποίο έχει καταλάβει τις ανάγκες της εποχής για να μπορέσουμε την επόμενη ημέρα να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα…”

Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο pagenews.gr: Αποτίμηση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

“Πράγματι το συνέδριο μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και έβγαλε ομόφωνα μια απόφαση με βάση την οποία θα διαμορφωθούν αμέσως μετά την Κυριακή 15 Μαΐου το προεκλογικό κυβερνητικό μας πρόγραμμα. Γιατί οι εκλογές δεν θα αργήσουν , δεν ξέρω αν εξαντλήσει την τετραετία ή αν δεν τα καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης, πάντως εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι ολοκληρώνοντας και τις διαδικασίες μας την Κυριακή με τη νέα ηγεσία μας, με την ανανέωση την οποία έχουμε σε όλα τα επίπεδα, με το νέο μας πρόγραμμα, με τις αλλαγές στο καταστατικό οι οποίες ολοκληρώνονται και αυτές αυτό το Σαββατοκύριακο…”