Αθλητισμός

NBA: Πέρασε στους τελικούς της Ανατολής το Μαϊάμι, ισοφάρισε το Ντάλας με σούπερ Ντόντσιτς

NBA: Πέρασε στους τελικούς της Ανατολής το Μαϊάμι, ισοφάρισε το Ντάλας με σούπερ Ντόντσιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

NBA: Στους τελικούς της Ανατολής προκρίθηκε στο Μαϊάμι μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια με 99-90

Στους τελικούς της Ανατολής προκρίθηκε στο Μαϊάμι μετά την εκτός έδρας νίκη επί των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια με 99-90. Οι Χιτ προκρίθηκαν με σκορ 4-2 και θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας για δεύτερη χρονιά τα τελευταία τρία χρόνια, όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ των Σέλτικς και των Μπακς.

Κορυφαίος των νικητών ήταν για ακόμη ένα ματς ο Τζίμι Μπάτλερ, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 43 λεπτά συμμετοχής. Πολύ κοντά σε απόδοση ήταν ο Μαξ Στρους με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ 12 πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Πι Τζέι Τάκερ.

Για τους Σίξερς, που έχασαν τον Ντάνι Γκριν στην πρώτη περίοδο (τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο), ο Τζοέλ Εμπίιντ είχε 20 πόντους (9/24 σουτ), όσους είχε και ο Ταϊρίς Μάξεϊ ενώ 11 πόντους σημείωσε ο Τζέιμς Χάρντεν, που δεν σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο Ντάλας ο Λούκα Ντόνσιτς έφτασε πολύ κοντά στο triple double και οδήγησε τους Μάβερικς στην εύκολη νίκη επί του Φοίνιξ με 113-86. Έτσι η πρόκριση στους τελικούς της Δύσης θα κριθεί στο Game 7 που θα διεξαχθεί στο Φοίνιξ.

Ένας Ντόνσιτς όλα τα λεφτά

Μπροστά στο κοινό τους και με την πίεση του αποκλεισμού να… αιωρείται από πάνω τους, οι Μάβερικς έβγαλαν αντίδραση. Η ομάδα του Ντάλας ήταν εντυπωσιακή, «δάγκωσε» στην άμυνα και τελικά έφτασε χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην εμφατική νίκη (113-86), ισοφαρίζοντας την σειρά με τους Σανς στο 3-3.

Ο Λούκα Ντόντιστς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν επίσης οι Ρέτζι Μπούλοκ (19 πόντοι, 5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ) και Τζέιλεν Μπράνσον (18 πόντοι, 3 κλεψίματα).

Από τους ηττημένους πάλεψε ο ΝτεΆντρε Έιτον (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν άστοχος (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 0/4 τρίποντα).

Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται πλέον για το Game 7 στην έδρα των Σανς και τότε θα μάθουμε ποιος θα βρεθεί στους τελικούς της Δύσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments