Διεθνή

Twitter: Στον “πάγο” η συμφωνία με τον Έλον Μασκ

Twitter: Στον “πάγο” η συμφωνία με τον Έλον Μασκ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Twitter: «Η συμφωνία του Twitter είναι προσωρινά σε αναμονή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ, σε ανάρτηση που έκανε στα social media

«Η συμφωνία του Twitter είναι προσωρινά σε αναμονή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ, σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η συμφωνία αναστέλλεται προσωρινά εν αναμονή στοιχείων που θα υποστηρίζουν τον υπολογισμό ότι οι ψευδείς λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως οι μετοχές του Twitter υποχώρησαν 11% μετά το tweet του Μασκ, ενώ η Tesla κέρδισε έως και 4,9%.

Οι ιθύνοντες του Twitter ανέφεραν σε συζητήσεις πως θα αντιμετώπιζε αρκετούς κινδύνους μέχρι να κλείσει η συμφωνία με τον Μασκ, όπως εάν οι διαφημιστές θα συνεχίσουν να ξοδεύουν στο Twitter και θα δημιουργούσε «πιθανή αβεβαιότητα σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια και τη στρατηγική».

Μαχητικό ζητά βοήθεια από τον Έλον Μασκ

Έκκληση στον Έλον Μασκ απηύθυνε ένας από τους πιλότους Ουκρανικού μαχητικού που βρισκόταν κρυμμένος σε ένα χαλυβουργείο.Ο πόλεμος στην Ουκρανία πλησιάζει στους τρεις μήνες από την έναρξη του στις 24 Φεβρουαρίου. Ένας από τους μαχητές που βρίσκονται κρυμμένοι σε ένα χαλυβουργείο που πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις στην ουκρανική πόλη Μαριούπολη, απηύθυνε έκκληση στον δισεκατομμυριούχο της SpaceX, Έλον Μασκ, να τους βοηθήσει να εκκενωθούν.

Πολλοί άμαχοι διασώθηκαν από το εκτεταμένο εργοστάσιο Azovstal την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Μόσχα για να επιτραπεί η έξοδος εκατοντάδων μαχητών, μερικοί από τους οποίους τραυματίστηκαν, μετά από εβδομάδες βομβαρδισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments