Lifestyle

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η επιστροφή και η θλίψη στα μάτια της

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η επιστροφή και η θλίψη στα μάτια της

Πηγή Φωτογραφίας: News.de

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το «παγωμένο» χαμόγελό της και η μελαγχολική στάση της.

Τις πρώτες κοινές εικόνες του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν είδαμε τις τελευταίες μέρες μετά την πολύμηνη απουσία της από το πριγκιπάτο του Μονακό. Η ίδια είχε να βρεθεί επίσημα μπροστά στις κάμερες από τον περασμένο Νοέμβριο. Οι τρεις εμφανίσεις που έχει κάνει ως τώρα, δείχνει να προσπαθεί να ξανα βρέι τον χαμένο εαυτό της.

Μετά τα δημοσιεύματα από τα γαλλικά MME, που θέλουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο να έχει συμφωνήσει να πληρώνει τη σύζυγό του, Σαρλίν 10 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας ετησίως για να εμφανίζεται στο πλευρό του, είναι όλο και πιο εμφανές ότι το γυαλί έχει ραγίσει μεταξύ τους.

View this post on Instagram

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Οι τρεις εμφανίσεις που έχει κάνει ως τώρα το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα παιδιά του: Γκαμπριέλα και Ζακ επιβεβαιώνουν τις φήμες που ήθελαν τη Σαρλίν να έχει επιστρέψει με μισή καρδιά στο πριγκιπάτο. Όσο και να θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσει τα πριγκιπικά της καθήκοντα, η ίδια φαίνεται να είναι σκεπτική και υποτονική σε κάθε εμφάνισή της. Οι ελάχιστες φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να χαμογελά είναι μόνο όταν ασχολέιται με τα παιδιά της.

Την ίδια στιγμή το βλέμμα της παραμένει «παγωμένο» και το πρόσωπό της ανέκφραστο όποτε συναντιέται με αυτό του πρίγκιπα Αλβέρτου

«Χαμένη στις σκέψεις της», εμφανίστηκε η πριγκίπισσα Σαρλίν στην εμφάνιση της στο 10ο Sainte Dévote Rugby Tournament που έλαβε χώρα στο Μονακό. Για μια ακόμη φορά η πριγκίπισσα δεν μας χάρισε ένα αυθόρμητο χαμόγελό της. Η ίδια έχει χάσει την άμψη στα μάτια και έγινε και πάλι θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ.

Θυμίζουμε πως η «θλιμμένη πριγκίπισσα» του Μονακό αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στο οποίο το παλάτι είχε προηγουμένως αναφερθεί ως «κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης» και το οποίο την κράτησε για μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το παλάτι του Μονακό διαψεύδει συνεχώς δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για ρήξη μεταξύ της Σαρλίν και του ηγεμόνα του πριγκιπάτου Πρίγκιπα Αλβέρτου, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments