Ελλάδα

Χίος: Άγριο μαχαίρωμα 40χρονου σε καφετέρια

Χίος: Άγριο μαχαίρωμα 40χρονου σε καφετέρια

Πηγή Φωτογραφίας: Zarpanews, Eurokinissi

Χίος: Συνελήφθη άμεσα σε περιοχή της νότιας Χίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων 40χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση

Συνελήφθη άμεσα σε περιοχή της νότιας Χίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων 40χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 14/5/22 στο Λιθί ο 25χρονος ιδιοκτήτης του,  στη διάρκεια καβγά επιτέθηκε με μαχαίρι, το οποίο στη συνέχεια κάρφωσε στο στήθος του 40χρονου, με τον οποίο πάντως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Ο δράστης συνελήφθη. Το θύμα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα τα ξημερώματα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλον άνδρα, κατά τη διάρκεια του οποίου επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον τελευταίο με μαχαίρι.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας -20- εκατοστά περίπου, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 44χρονου – Άρπαζε τσάντες με κλεμμένες μηχανές

Ένας 44χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να επιβαίνει σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.

Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι ο 44χρονος με την κλεμμένη μοτοσικλέτα είχε προβεί σε δύο αρπαγές τσαντών και μία απόπειρα αρπαγής τσάντας στο κέντρο της πόλης.

Στις 13 και 14/5 ενώ στις 11 και 12 του μηνός είχε προβεί σε ακόμη τέσσερις αρπαγές τσαντών στην περιοχή της Καλαμαριάς με άλλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη μέρα από την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες. Ο 44χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές κατά συρροή, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments