Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Χρήστος Δερμεντζόπουλος
Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας

Με την
Σοφία Χύτου

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Υπό την προεδρία Μητσοτάκη κυριαρχεί αέρας ανανέωσης

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Ο κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, την ανανέωση της πολιτικής επιτροπής, για τα ενεργειακά,τα μέτρα στήριξης που έχουν δοθεί και άλλα θέματα.

Ο κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για στο 14ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, την ανανέωση της πολιτικής επιτροπής, για τα ενεργειακά, τα μέτρα στήριξης που έχουν δοθεί και άλλα θέματα.

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Αποτίμηση για το 14ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ

“Υπήρχε μια δέσμευση του πρωθυπουργού ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ότι το συνέδριο θα πραγματοποιείτε κάθε χρόνο και αυτό παίρνει σάρκα και οστά. Αν εξαιρέσουμε δηλαδή τα δύο χρόνια της πανδημίας και τώρα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Υπήρχε πυκνή συμμετοχή καθώς τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία μετά από δυόμιση χρόνια να συνεννοηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες και τις προτάσεις μας το τι έχει συμβεί όλους αυτούς τους μήνες που η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση. Φυσικά να εκλέξουμε και τα νέα μέλη της πολιτικής επιτροπής όπου υπήρχε μια πολύ μεγάλη ανανέωση. Ουσιαστικά να λάβουμε όλες αυτές τις ειδοποιήσεις, τον κινητήριο μοχλό πλέον καθώς οδεύουμε και προς εκλογές. Οπότε υπήρχε το έναυσμα και συζητήθηκαν όλα αυτά τα οποία πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία από εδώ και πέρα.

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

“Η αλήθεια είναι ότι κυριαρχεί υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας αέρας ανανέωσης. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι κανείς δεν είναι καρφωμένος σε καρέκλες εξουσίας και σε τίτλους αλλά όποιος πραγματικά είχε έρθει στο συνέδριο μπορούσε να παρακολουθήσει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι πλέον και σε θέσεις ευθύνης όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά κυρίως και στο κόμμα αρχής γενομένης από το Γραμματέα όπου είναι ο κ. Μαρινάκης όπου ήδη έχει δείξει δείγματα γραφής από τότε που ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση. Είναι κάτι το οποίο επιζητεί ο πρόεδρος από τότε που ανέλαβε την προεδρία..”

Χρήστος Δερμεντζόπουλος στο pagenews.gr: Για τα ενεργειακά

“Θεωρώ ότι όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν ακολουθήσαμε τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ποια ήταν και θα το πω απολύτως απλά δώστε ότι έχετε αυτή τη στιγμή. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται παρά τις δυσκολίες που περνούν μέσα από αυτή την κρίση ότι θέλουν μια κυβέρνηση η οποία να μπορεί να στηρίξει και την οικονομία και τον κάθε πολίτη..”