Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Ντου” οπαδών στα γραφεία της “Ένωσης”

ΑΕΚ: “Ντου” οπαδών στα γραφεία της “Ένωσης”
ΑΕΚ: Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έχει φέρει σωρεία αντιδράσεων στον κόσμο της ομάδας

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχει φέρει σωρεία αντιδράσεων στον κόσμο της ομάδας, καθώς απαιτούν να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

Έτσι, μετά τα μικρής κλίμακας επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Σπάτα, κατά την επιστροφή της αποστολής από της Θεσσαλονίκη, σήμερα ομάδα οπαδών της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ζητήθηκε να έχουν συνάντηση με τη διοίκηση, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Όμως, στη συνέχεια βγήκαν έξω από τα γραφεία ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ, ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, και ο εξωδιοικητικός παράγοντας, Γιάννης Παπαδόπουλος. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συνομίλησαν με τους οπαδούς, οι οποίοι τους ζήτησαν σε επιτακτικό τόνο να παραιτηθούν μέχρι το βράδυ.

Αναμένονται εξελίξεις, καθώς η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη, 24 ώρες πριν το φινάλε της σεζόν, το οποίο συμπίπτει με ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (16/5, 20:00).

Αραούχο: “Zητώ συγγνώμη – Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε”

Η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετά την ήττα από τον Άρη, μιας και ο τρόπος που έχασε από τους Θεσσαλονικείς ήταν απογοητευτικός.

Έτσι ο Σέρχιο Αραούχο βγήκε μπροστά και μέσω των social media ζήτησε συγγνώμη για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας τη φετινή σεζόν, με τον Αργεντινό άσο της “Ένωσης” να σημειώνει πως “Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments