Ελλάδα

Πάτρα: Με μία φωτογραφία απείλησε ο Μάνος Δασκαλάκης τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Με μία φωτογραφία απείλησε ο Μάνος Δασκαλάκης τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Η φωτογραφία εστάλη από τον Μάνο στη Ρούλα ζητώντας να μην τον ξαναενοχλήσει - Δύο ημέρες μετά η 9χρονη Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο

Αποκαλύψεων συνέχεια για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητα να καταρρίπτουν τα περί αρμονικής συζυγικής ζωής με τις εντάσεις, τους τσακωμούς και τους χωρισμούς να είναι συχνοί.

Σε ένα από αυτούς, τον τελευταίο,στις 6 Απριλίου,  δύο ημέρες πριν η μικρή Τζωρτζίνα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο Μάνος Δασκαλάκης σε μία προσπάθεια να κόψει την επικοινωνία με τη Ρούλα, της έστειλε μια φωτογραφία με την οποία της “δηλώνει” πως γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση της.

Όπως ανέφερε η εκπομπή T-live, ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε μάθει για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει εκατοντάδες μηνύματα μέσω κινητών.

Ο 30χρονος άνδρας έστειλε στην – εν διασστάσει –  σύζυγό του μια φωτογραφία από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έδειχνε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου, προκειμένου να της καταστήσει σαφές ότι γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τι είναι αυτό;»

Μάνος Δασκαλάκης: «Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις».

Δείτε το ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments