Ελλάδα

Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων – Βγήκαν μαχαίρια και λεπίδες

Άλσος Βεΐκου: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων – Βγήκαν μαχαίρια και λεπίδες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άλσος Βεΐκου: Οι μάχες μεταξύ ανήλικων παιδιών σε κεντρικές πλατείες έχει τείνει να είναι συχνό φαινόμενο, καθώς χθες [17/5], στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι υπήρξε άλλη μία τέτοια συμπλοκή

Οι μάχες μεταξύ ανήλικων παιδιών σε κεντρικές πλατείες έχει τείνει να είναι συχνό φαινόμενο, καθώς χθες [17/5], στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι υπήρξε άλλη μία τέτοια συμπλοκή, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του 14χρονου στο Κολωνό.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ανηλίκους, μαθητές διαφορετικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής ή τυχαίο γεγονός, αλλά για άλλη μία φορά το συγκεκριμένο μέρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Όμως το πιο σοκαριστικό και ανησυχητικό είναι πως κάποιοι από τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο είχαν μαχαίρια και λεπίδες και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμό ή ακόμα χειρότερα νεκρός.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανηλίκους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου.

Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του 14χρονου

Το μεσημέρι της Τρίτης [17/5] ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο 14χρονο αγόρι στον Κολωνό, όπου αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, ύστερα από ένα challence από το tik tok, από ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληroφορίες , ο θάνατος του μικρού παιδιού προήλθε δια του απαγχονισμού -κάτι το οποίο έγινε γνωστό το Σάββατο τα ξημερώματα όταν τον εντόπισε η ίδια του η μητέρα στο δωμάτιο του.

Όμως οι αρχές αναμένουν οι τοξικολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως αναφέρουν πηγές, ο 14χρονος πήρε μια ζώνη, δημιούργησε μια θηλιά, την πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments