Focus

Paulina Porizkova: «Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να διώχνω ανθρώπους που αγαπώ»

Paulina Porizkova: «Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να διώχνω ανθρώπους που αγαπώ»

Πηγή Φωτογραφίας: Prevention.com

Paulina Porizkova: «Μου πήρε μέχρι τα 50 μου για να το συνειδητοποιήσω αυτό. Το να μεγαλώνεις είναι τόσο ωραίο, μπορείς να επεκτείνεις την καρδιά σου και το μυαλό σου - αν το επιτρέψεις»

Κάθε της εξομολόγηση στα social media αποτελεί για πολλούς άλλοτε μία επιβεβαίωση και για άλλους πηγή έμπνευσης. Η Paulina Porizkova έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σαν έναν ασφαλή χώρο όπου μπορεί να μοιραστεί τα συναισθήματά της και όσα της συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Αυτή τη φορά, το “θέμα συζήτησης” ήταν ο φόβος εγκατάλειψης.

View this post on Instagram

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Ειδικότερα, το μοντέλο ανεβάζοντας μία συναισθηματική φωτογραφία της, έγραψε στη λεζάντα της: “Εδώ είναι μία πρόσφατη συνειδητοποίηση – Συμβαίνει να με εγκαταλείπουν άνθρωποι που αγαπώ. Δεν το γράφω αυτό για να το παίξω θύμα, σε κάποιες από αυτές τις καταστάσεις ήταν περιστασιακό. Όμως με έκανε να σκεφτώ πως κάποιος μπορεί να παγιδεύσει τον εαυτό του με το να διαιωνίζει αυτό που φοβάται περισσότερο. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει εναλλακτικά να προσκολλώμαι και μετά να διώχνω ανθρώπους που αγαπώ: από το πρώτο δείγμα απόστασης, σιγουρεύω καλά πως θα κλείσω εγώ την πόρτα πρώτη, έτσι ώστε να μην με αφήσουν. Μου πήρε μέχρι τα 50 μου για να το συνειδητοποιήσω αυτό. Το να μεγαλώνεις είναι τόσο ωραίο, μπορείς να επεκτείνεις την καρδιά σου και το μυαλό σου – αν το επιτρέψεις”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Porizkova εκθειάζει το να μεγαλώνει κανείς, όπως και τη δεκαετία των 50 που πολλές γυναίκες αποφεύγουν να “αγκαλιάσουν”. Η ίδια δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί και με δάκρυα στα μάτια, προκειμένου να μιλήσει για ζητήματα που την απασχολούν και τη στενοχωρούν. Αυτό είναι που αρκετοί followers της έχουν λατρέψει, το γεγονός πως είναι αληθινή. Μάλιστα, μια φαν της έγραψε: “Σ’ ευχαριστώ. Νόμιζα πως ήταν κάτι που περνούσα μόνη”, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που επικρότησαν το ότι εξακολουθεί να κρατά μία θετική στάση απέναντι στην ηλικία των 50″.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments