Αθλητισμός

ΝΒΑ: Καταιγιστικοί οι Ουόριορς – εύκολα το 1-0 κόντρα στους Ντάλας [vid]

ΝΒΑ: Καταιγιστικοί οι Ουόριορς – εύκολα το 1-0 κόντρα στους Ντάλας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

ΝΒΑ: Οι Ουόριορς ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν εύκολα με 112-87 των Μάβερικς παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στη σειρά

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας. Οι Ουόριορς ήταν καταιγιστικοί, Άντριου Γουίγκινς έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λούκα Ντόνσιτς και οι «πολεμιστές» επικράτησαν άνετα με 112-87 των Μάβερικς παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Με τον Στεφ Κάρι να σημειώνει 21 πόντους, με 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, οι Ουόριορς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Μάβερικς, με τον Ντόντσιτς να ολοκληρώνει τον αγώνα με 20 πόντους 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 7 λάθη.

Το Γκόλντεν Στέιτ είχε από την αρχή του αγώνα τον έλεγχο και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους Μάβερικς να έχουν ελπίδες, με τους Ουίγκινς-Πουλ να κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι (19 πόντοι).

Έτσι, οι Ουόριορς έφτασαν με άνεση στη νίκη και το 1-0 στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας, κάνοντας το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους σε τελικούς των playoffs του NBA.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/5, 04:00) και πάλι στο Σαν Φρανσίσκο.

Με… διαστημικό τον Μπάτλερ το 1-0 των Χιτ επί των Σέλτικς

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ στο τρίτο δωδεκάλεπτο, το Μαϊάμι κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 13 πόντων και να φτάσει στη νίκη απέναντι στους Σέλτικς με 118-107 στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολής του NBA. Οι Χιτ, άρχισαν την τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 22-2 μετατρέποντας το 54-62 σε 76-64 για να φτάσουν την διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους (96-76) στην τέταρτη περίοδο.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν «διαστημικός» και σταμάτησε στους 41 πόντους σημειώνοντας 27 στο δεύτερο ημίχρονο. Ο άσος των Χιτ είχε 12/17 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 17/18 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 μπλοκ σε 41 λεπτά συμμετοχής. Τον Μπάτλερ ακολούθησαν σε παραγωγικότητα, οι Τάιλερ Χίροου με 18 πόντους και Γκέιμπ Βίνσεντ με 17 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments