Lifestyle

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει για την Φάρσα που έκανε στο θέατρο λέγοντας πως ήθελε να κάνει στον εαυτό του

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει για την Φάρσα που έκανε στο θέατρο λέγοντας πως ήθελε να κάνει στον εαυτό του

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr-fthis

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου ουσιαστικά. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «2night Show» μεταξύ άλλων μίλησε την αγάπη του για τη φωτογραφία, αλλά και τη φάρσα που είχε κάνει για βόμβα σε θέατρο και κατέληξε στο τμήμα.

«Νιώθω τεράστια ανασφάλεια και στο θέατρο και στη φωτογραφία. Πολλές φορές, δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπει ο άλλος στην τέχνη μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως ετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

«Τώρα μπαίνω στο επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη φάρσα που έκανε σε θέατρο, που εργαζόταν πριν κάποιους μήνες και είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο, ο ηθοποιός απάντησε πως στεναχωρήθηκε πολύ με την εξέλιξη και που μαθεύτηκε το ονομά του.

«Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου ουσιαστικά. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Δεν ήταν καν φάρσα, ένα πείραγμα ήταν, που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Η παράσταση δεν έγινε ποτέ τελικά. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει», δήλωσε κι ανέφερε πως το ίδιο είχε συμβεί πριν κάποια χρόνια με τη Φωτεινή Αθερίδου.

«Στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο, αλλά κατέληξα στο κρατητήριο», ανέφερε κι εξήγησε πόσο άσχημα λειτούργησε το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

«Βγήκε το όνομά μου, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπεται. Είναι παράνομο. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά. Άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δεν θα μου μίλαγαν ποτέ, δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Οι δημοσιογράφοι κι οι εκπομπές ψάχνουν αφορμή. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως, που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε», δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments