Lifestyle

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο αδερφός μου διαμελίστηκε από χειροβομβίδα»

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο αδερφός μου διαμελίστηκε από χειροβομβίδα»

Πηγή Φωτογραφίας: HappyTv.gr

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου. Ο αδερφός μου τότε ήταν 11. Δεν ξέραμε τι είναι»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αι μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχασε τον αδελφό του σε ηλικία 11 ετών από χειρομβοβίδα.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Ήρθε τυχαία στη ζωή μου η υποκριτική από μία συμμαθήτριά μου, που ήθελε να τη βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πολύτεκνη οικογενειά του.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειας. Άφησα το πανεπιστήμιο, ενώ είχα περάσει φιλολογία. Τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», δήλωσε.

Το ατύχημα με την χειροβομβίδα

«Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου. Ο αδερφός μου τότε ήταν 11. Δεν ξέραμε τι είναι. Τη χτυπούσαμε και ξαφνικά εξερράγη. Ο αδερφός μου διαμελίστηκε», περιέγραψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά του η οικογένειά του, ο ηθοποιός είπε: «Ο πατέρας μου δεν με είδε ποτέ ούτε στην τηλεόραση, ούτε στο θέατρο. Η μητέρα μου με είδε μια φορά. Για εκείνους ήταν μια δουλειά, σαν όλες τις άλλες».

Τέλος, κατέληξε για την οικογένεια που έφτιαξε ο ίδιος. «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά, στο θέατρο κι ύστερα, χαθήκαμε. Από το 1982 μέχρι και τώρα, είμαστε μαζί. Η κόρη μου, η Μαριλού Κατσαφάδου είναι κι εκείνη ηθοποιός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη, ήταν έκπληξη για εμένα», είπε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments