Trash

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφανίστηκε για νέα ομιλία μπροστά στους οπαδούς του με μπράβους

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφανίστηκε για νέα ομιλία μπροστά στους οπαδούς του με μπράβους

Πηγή Φωτογραφίας: reportaz net

Αρτέμης Σώρρας: Έκανε μια μικρή συγκέντρωση στο εξοχικό του στο Λαγονήσι

Ο Αρτέμης Σώρρας παρουσιάστηκε μπροστά στους οπαδούς του σε μικρή συγκέντρωση που έγινε στο εξοχικό του στο Λαγονήσι. Το ντεκόρ περιλάμβανε φοίνικες, πλαστικές καρέκλες και ένα μπλε πανό απλωμένο- πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση, περιστοιχιζόμενος από τους κοστουμαρισμένους δίμετρους σωματοφύλακες.

Μιλώντας από το μπαλκόνι στους οπαδούς του που μαζεύτηκαν στο Λαγονήσι να τον ακούσουν, είπε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε φυλακή, μας φυλακίσανε. Ο λόγος; Γιατί η αλήθεια του δικαίου ήταν παρόν (sic) και θέλαμε να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μέσα σε ένα πραγματικό αξιακό που είναι η ίδια μας η ύπαρξη. Δεν φοβήθηκε κανένας και κάτσατε στις θέσεις, τουλάχιστον όσοι έκατσαν. Όσοι μας πέταξαν τα παπούτσια, καλώς να το κάνουν, δεν μας ενδιαφέρει. Είμαι περήφανος για όλους σας και εσείς για το ίδιο το έργο. Πάνω από όλα είναι ο ίδιος ο σκοπός. Το μήνυμα είναι πολιτικό γιατί υπάρχουν πολίτες. Εμείς αναβιώνουμε τον ίδιο τον πολίτη».

Ο Αρτέμης Σώρρας έπειτα από παραμονή δύο ετών και 5 μηνών στη φυλακή αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2020 από τις φυλακές Χαλκίδας όπου κρατούνταν, αφού το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments