Ελλάδα

Δίκη Τοπαλούδη: Ένταση με φωνές στο δικαστήριο – “Είσαι υπερασπιστής του φονιά!”

Δίκη Τοπαλούδη: Ένταση με φωνές στο δικαστήριο – “Είσαι υπερασπιστής του φονιά!”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δίκη Τοπαλούδη: Το πρωί της Παρασκευής [20/5] επήλθε η οριστική απόφαση για τους κατηγορούμενους για βιασμό και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Το πρωί της Παρασκευής [20/5] επήλθε η οριστική απόφαση για τους κατηγορούμενους για βιασμό και δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπου κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι από το ΜΟΕ. Λίγο πιο μετά η έδρα της εισαγγελέως πρότεινε να μην υπάρξει κανένα ελαφρυντικό στα δύο αυτά άτομα, με τη δικαστική αρχή να την κάνει δεκτή.

Μάλιστα, στο δικαστήριο επικράτησε ένταση όταν η οικογένεια της φοιτήτριας ακούγοντας τον συνήγορο του κατηγορούμενου Ροδίτη να χαρακτηρίζει μη αποτρόπαιο το έγκλημα, ξέσπασε: «Είσαι υπερασπιστής του φονιά! Τι λες ρε; Ντροπή σου! Τα κω@@@@@, τα τέρατα άκου δεν ήταν αποτρόπαιο» ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν εντός της δικαστικής αίθουσας. Οι φωνές των ατόμων που αντέδρασαν, συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου, όταν εξήλθαν για να ηρεμήσουν.

Αυτά είπε η εισαγγελέας μέσα στο δικαστήριο

Οπως εξήγησε η εισαγγελέας, οι δυο δράστες «σκεπτόμενοι τις συνέπειες αυτού της κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με σίδερο προκαλώντας της αιμορραγία και οίδημα. Οι κατηγορούμενοι αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση τη μετέφεραν στο μπάνιο κι εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Όταν είδαν την κρισιμότητα της κατάστασης την μετέφεραν στο αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με την ίδια, «για τη μεταφορά είναι βέβαιο ότι απαιτούνταν δυο άτομα αφού το κορίτσι δεν θα μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αντί την ύστατη στιγμή να τη βοηθήσουν, την οδήγησαν σε ερημική παραλία. Σταμάτησαν σε ένα πλάτωμα. Έριξαν την Ελένη ζωντανή στη θάλασσα για να μην εντοπιστεί ποτέ και να πεθάνει εκεί.

Και οι δυο σήκωσαν το σώμα, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς τους. Προκύπτει από την κατάθεση του ιατροδικαστή ότι ενόψει ότι η Ελένη ήταν ψηλή κοπέλα και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και δεν ήταν δυνατόν να την σηκώσει κάποιος μόνος. Ούτε υπάρχουν σημάδια από σύρσιμο επάνω της. Τεκμαίρεται ότι συνεργάστηκαν και οι δυο για να πετάξουν την Ελένη στη θάλασσα».

«Ο θάνατος θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, απλώς διάλεξαν να την πετάξουν στη θάλασσα» ξεκαθάρισε η εισαγγελική λειτουργός και συμπλήρωσε ότι η Ελένη Τοπαλουδη, παρά τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων «ήξερε ότι απλώς πηγαίνει για σουβλάκια, ήταν απλά ντυμένη και αν ήθελε να κάνει τρίο θα το έκανε στο σπίτι της, δεν ήταν ανάγκη να πάει σε άλλο σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments