Trash

Survivor spoiler 20/5: Μικρή διαφορά ψήφων μεταξύ Μαρτίκα και Τάκη

Survivor spoiler 20/5: Μικρή διαφορά ψήφων μεταξύ Μαρτίκα και Τάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Debater

Survivor spoiler 20/5: Εκεί κρίθηκε η ψηφοφορία που απομάκρυνε τον Τάκη

Άλλη μια βδομάδα ανατροπών ολοκληρώθηκε για το Survivor 5, με τον Τάκη Καραγκούνια να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, μια εξέλιξη που έφερε χαμόγελα στις δύο ομάδες καθώς τον χρακτήριζαν όλοι νευρικό αλλά και το κοινό που έκανε… πάρτι στα social media.

Ο μισθοφόρος έφυγε από το παιχνίδι, έχοντας σημαδέψει τον πέμπτο του κύκλο… για τα καλά με τον νευρικό χαρακτήρα του και τις ίντριγκες, που δημιουργούσε, με τις δύο ομάδες να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον δουν να αποχωρεί κι αυτή να γίνεται πράξη μέσω της τηλεοπτικής ψηφοφορίας.

Ο Τάκης είχε βρεθεί υποψήφιος μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα, σε μια μεγάλη «μάχη» που δόθηκε για την παραμονή τους. Και η διαφορά, μάλιστα, κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Survivor spoiler: Εκεί κρίθηκε η ψηφοφορία που απομάκρυνε τον Τάκη

Η διαφορά, λοιπόν, ήταν αρκετά μικρή ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τον Στάθη να έχει πάρει σαφέστατο προβάδισμα με ένα ποσοστό 53.6%, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Κάπως έτσι, έγινε ένα ντέρμπι μεταξύ Σπύρου και Τάκη, με τον πρώτο να τα καταφέρνει.

Οι σκέψεις και οι στρατηγικές του Μαρτίκα για ακόμη μια φορά απέδωσαν με ένα ποσοστό στο 26.2%, ενώ ο Τάκης είχε λίγο πιο κάτω από το 21.2%, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments