Lifestyle

Eva Longoria: Την πρώτη της φορά στο φεστιβάλ των Καννών φόρεσε ένα φόρεμα των 40 δολαρίων

Eva Longoria: Την πρώτη της φορά στο φεστιβάλ των Καννών φόρεσε ένα φόρεμα των 40 δολαρίων

Πηγή Φωτογραφίας: Go Fug Yourself-HawtCelebs- Hola

Eva Longoria: Η ηθοποιός εμφανίστηκε φέτος για 17η φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Eva Longoria έκανε μια όμορφη εμφάνιση στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα της Alberta Ferretti, όμως 17 χρόνια πριν είχε επιλέξει κάτι εντελώς διαφορετικό για την πρώτη της εμφάνιση στη Γαλλική Ριβίέρα.

Η 47χρονη σταρ αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το 2015, όταν είχε ποζάρει για πρώτη φορά στο λαμπερό κόκκινο χαλί των Καννών είχε φορέσει ένα φόρεμα σε metallic απόχρωση που είχε κοστίσει μόλις 40 δολάρια.

“Είχα σκεφτεί ότι θα φορέσω αυτό, το χρυσό πλεκτό φόρεμα, το ένιωθα σωστό. Κανείς δεν θα καταλάβαινε ότι είναι ένα φόρεμα των 40 δολαρίων” είπε για την παλιότερη εμφάνισή της. Τότε η Longoria είχε γίνει γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά ‘Desperate Housewives’ που είχε κάνει πρεμιέρα το 2004 και όπως παραδέχτηκε “δεν είχα ιδέα τι ήταν οι Κάννες” όταν είχε αγοράσει το φόρεμα για το κόκκινο χαλί από ένα κατάστημα στην Melrose Avenue.

Εκείνη την χρονιά, η ηθοποιός που είναι κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες της L’Oreal Paris εδώ και χρόνια, είχε μάλιστα μπερδευτεί όταν ο πρόεδρος του brand την είχε ρωτήσει “ποιον σχεδιαστή” φοράει. “Είχα πει, τι εννοείς; Δικό μου είναι. Όλοι είχαν λατρέψει το φόρεμα και εγώ τους έλεγα ότι είναι απλά από το Melrose”, αποκάλυψε.

Η σταρ γνωρίζει πλέον καλά ότι δεν έχει σημασία το φόρεμα που θα διαλέξει μια γυναίκα αλλά η αυτοπεποίθηση που έχει ενώ το φοράει: “Δεν είναι το φόρεμα, έχει να κάνει με τη γυναίκα που το φοράει”. Φέτος, η Longoria εντυπωσίασε με την στιλιστική της επιλογή παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη της επιλογή αλλά η δεύτερη αφού το φόρεμα που είχε διαλέξει χρειαζόταν αρκετές μεταποιήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments