Lifestyle

Julia Roberts: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με το κίτρινο διαμάντι της στο λαιμό

Julia Roberts: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με το κίτρινο διαμάντι της στο λαιμό

Πηγή Φωτογραφίας: IndieWire- The Indian Express

Julia Roberts:Η διάσημη πρωταγωνίστρια του Hollywood έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή tuxedo jumpsuit της.

H Julia Roberts, μία από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες του Hollywood, κάνει πια σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Δεν είναι, επομένως, παράλογο να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα φλας κάθε φορά που επιλέγει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, όπως συνέβη και με την πρόσφατη παρουσία της στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Κάννες ως ambassador του οίκου κοσμημάτων Chopard, η οποία μάλιστα της ανάθεσε για φέτος τον ρόλο της Godmother του Trophée Chopard, που απονέμεται σε ανερχόμενους ηθοποιούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Η Julia Roberts έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας Armageddon Time, στην οποία πρωταγωνιστούν η Anne Hathaway και ο Anthony Hopkins και εντυπωσίασε με τη chic εμφάνισή της

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φόρεσε μία μαύρη tuxedo jumpsuit του οίκου Louis Vuitton, η οποία θύμιζε κοστούμι. Το look της ολοκλήρωσε μ’ ένα εντυπωσιακό κολιέ της Chopard από σπάνιο κίτρινο διαμάντι 100 καρατίων, κι ένα ζευγάρι μαύρα strappy πέδιλα. Η κομψή ολόσωμη φόρμα της παραπέμπει στο androgynous style το οποίο η Roberts εμπιστεύεται συχνά για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

H Julia Roberts επιστρέφει φέτος στη μεγάλη οθόνη με δυο ταινίες, το “Ticket to Paradise” με συμπρωταγωνιστή τον George Clooney, την πρώτη ρομαντική της κομεντί μετά από 20 χρόνια, και το πολιτικό θρίλερ “Gaslit” με συμπρωταγωνιστή τον Sean Penn.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments