Ελλάδα

Κάρυστος: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου

Κάρυστος: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κάρυστος: Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε σε ελικόπτερο Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο είχε ξεκινήσει την πορεία του από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, έχοντας ως προορισμό την Κω

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε σε ελικόπτερο Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού, το οποίο είχε ξεκινήσει την πορεία του από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, έχοντας ως προορισμό την Κω, μιας και θα συμμετείχε σε στρατιωτική άσκηση.

Πιο συγκεκριμένα παρουσίασε βλάβη κατά τη διάρκεια της πτήσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να αποφασίσει την αναγκαστική του προσγείωση στην παραλία Γιαννίτσι στην Εύβοια.

Όσο αναφορά τώρα το πλήρωμα, αυτό είναι καλά στην υγεία ενώ και το ελικόπτερο δεν υπέστη καμία ζημιά πέρα από τη μηχανική βλάβη που υποχρέωσε τον χειριστή του να πραγματοποιήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές όταν ο πιλότος του ελικοπτέρου διαπίστωσε τη μηχανική βλάβη, ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες «emergency» για προχωρώντας σε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία της Εύβοιας.

Στην περιοχή αναμένεται πλέον κλιμάκιο της Αεροπορίας Στρατού προκειμένου να επιδιορθώσει τη βλάβη ώστε το ελικόπτερο να συνεχίσει την πτήση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments