Trash

Survivor Spoiler 24/5: Ο άγριος τσακωμός και η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 24/5: Ο άγριος τσακωμός και η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 24/5: «Κόκκινοι» ή «μπλε»; Ποια ομάδα θα καλοφάει σήμερα;

Χάνει την δημοτικότητα του ο Αρης Σοϊλέδης, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, τα βάζουν με τον ποδοσφαιριστή που εξακολουθεί να χάνει την ψυχραιμία του και προκαλεί εντάσεις και διχόνοιες.

Μετά το ξέσπασμα της Στέλλας που κατηγόρησε τον Σοϊλέδη για «λυκοφιλίες» και ο Γιώργος Ταλάντσεβ τα έβαλε με τον Αρη και όλα δείχνουν πως προχωρώντας προς την τελική ευθεία και με δεδομένο πως τόσο η Στέλλα, όσο και ο Τάλα είναι βασικοί διεκδικητές του μεγάλου επάθλου, αυτές οι επιθέσεις προς τον Σοϊλέδη θα μεγαλώνουν μέρα με την μέρα προς τον τελικό. Survivor spoiler 19/5

Απόψε θα ριχτούν στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού, εν αναμονή της επανεμφάνισης του Ατζούν και της διεξαγωγής του αγώνα με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

«Κόκκινοι» και «μπλε» μετά τη μοιρασιά νικών στις δύο ασυλίες θα διεκδικήσουν το αποψινό έπαθλο με στόχο να ανακτήσουν δυνάμεις. Το αγώνισμα προκαλεί άφθονο… γέλιο στους συμμετέχοντες, καθώς με κλειστά μάτια πρέπει να συμπληρώσουν το παζλ με τους αριθμούς.

Ποιοι θα απολαύσουν το αποψινό έπαθλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «μπλε» είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν και θα φάνε ένα ωραίο γεύμα σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments