Ελλάδα

Δίκη Φιλιππίδη: Νέα ένταση μεταξύ δικηγόρων

Δίκη Φιλιππίδη: Νέα ένταση μεταξύ δικηγόρων
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή

Με αργού ρυθμούς εξελίσσεται η δίκη του ηθοποιού Πέτροιυ Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμούς.

Μόλις σήμερα και μετά από 9 συνεδριάσεις του δικαστηρίου που προηγήθηκαν, υπό συνεχείς διακοπές λόγω έντασης, ξεκίνησε η εξέταση της δεύτερης καταγγέλλουσας από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Η υπεράσπιση βρίσκεται σε πανικό, ανέφερε ο δικηγόρος της τρίτης καταγγέλλουσας.

Η ένταση πυροδοτήθηκε από την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης για αποβολή της 3ης καταγγέλλουσας από την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, επειδή δε φαινόταν πληρωμένο το δικαστικό παράβολο για τη νομική εκπροσώπηση της.

Η υπεράσπιση χρησιμοποιεί παρελκυστικά επιχειρήματα για να καθυστερεί τη διαδικασία, σημείωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ανάμεσα στην πρόεδρο του δικαστηρίου και τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για μεροληπτική στάση της έδρας.

«Θα ζητήσω να έρθει να παρακολουθεί την δίκη επιθεωρητής έτσι όπως συντονίζετε» ανέφερε ο ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με την πρόεδρο να απαντά: «να ζητήσετε ό, τι θέλετε». Μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση, θα συνεχίσουμε να διατρανώνουμε την αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, τόνισε ακόμα ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η δική θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments