Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Νάντια Γιαννακοπούλου
Kοινοβουλευτική εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Με την
Σοφία Χύτου

Νάντια Γιαννακοπούλου στο pagenews.gr: Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ έβγαλε ισχυρό μήνυμα ενότητας

Νάντια Γιαννακοπούλου στο pagenews.gr: Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για μια σειρά θεμάτων όπως για όλα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την επόμενη μέρα, για το αν θα συνεργαστούν μελλοντικά με κάποιο άλλο κόμμα, για τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για όλα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και την επόμενη μέρα, για το αν θα συνεργαστούν μελλοντικά με κάποιο άλλο κόμμα, για τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα.

Νάντια Γιαννακοπούλου στο pagenews.gr: Αποτίμηση για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

“Νομίζω ότι πραγματικά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπήρχε πραγματικά και ένα κλίμα ενθουσιασμού, επανεκκίνησης και αναγέννησης του χώρου που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Υπήρχε η συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων πάνω από 4.500 άνθρωποι συμμετείχαν στο συνέδριό μας, στο συνέδριο επανίδρυσης της παράταξής μας και ολοκληρώνει ένα κύκλο που ξεκίνησε 5 μήνες πριν με την πανηγυρική εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τη συμμετοχή 280.000 ψηφοφόρων μας και συνεχίστηκε αυτός ο κύκλος μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες η εκλογή των εσωκομματικών μας οργάνων αλλά και το δημοψήφισμα που έγινε για το νέο μας όνομα και ολοκληρώθηκε με το συνέδριο μας. Έβγαλε αν θέλετε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας με τη συμμετοχή και των 3 πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Η απουσία της Φώφης Γεννηματά ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη για όλους αλλά ταυτόχρονα υπήρχε και ένα ισχυρό αίτημα ανανέωσης με τη συμμετοχή χιλιάδων νέων ανθρώπων..”

“Εμείς απευθυνόμαστε στη βάση, στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ της Δημοκρατικής παράταξης που είτε απογοητεύθηκε από την κρίση είτε από όλα αυτά τα οποία ζήσαμε τα τελευταία χρόνια και έφυγε είτε για να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ είτε για να πάει στη Νέα Δημοκρατία είτε έμεινε στον καναπέ του και ήταν πάνω από 1.000.000 ψηφοφόροι που το 2019 έφυγαν – απείχαν από την εκογική διαδικασία…”

Νάντια Γιαννακοπούλου στο pagenews.gr: Για τη θέση του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ σε ενδεχόμενες μελλοντικές συνεργασίες

“Εμάς η θέση μας είναι ότι ζητούμε από την ελληνική κοινωνία από τους προοδευτικούς πολίτες να μας στηρίξουν και να μας δυναμώσουν. Το ζητούμενο για εμάς είναι πως θα μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγή πολιτικών συσχετισμών, ανατροπή πολιτικών συσχετισμών, τους πως θα μπορέσουμε να εκφράσουμε πλειοψηφικά τον προοδευτικό χώρο απέναντι στη συντήρηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία είναι ο ιστορικός πολιτικός μας αντίπαλος αλλά και στη συντήρης του ΣΥΡΙΖΑ του λαϊκισμού το οποίο εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι ο υπαρξιακός μας αντίπαλος και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πως προσπάθησε να λεηλατήσει το χώρο μας..”

Νάντια Γιαννακοπούλου στο pagenews.gr: Για τα ελληνοτουρκικά

“Νομίζω ότι δεν μπορούμε να τη λέμε πια τουρκική προκλητικότητα αλλά είναι ξεκάθαρη τουρκική επιθετικότητα. Εμείς δεν μασήσαμε τα λόγια μας από τη πρώτη στιγμή είπαμε ότι είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες οι δηλώσεις του κ. Ερντογάν και πέρα από κάθε έννοια διεθνούς γλώσσας εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας…”