Lifestyle

Στιβ Μιλάτος: Απάντησε τηλεοπτικά στην καταγγελία για βιασμό

Στιβ Μιλάτος: Απάντησε τηλεοπτικά στην καταγγελία για βιασμό
Ο πρώην παίκτης του Big Brother θέλησε να αποκαταστήσει το όνομά του και περιέγραψε τι συνέβη με την 21χρονη

Με παρέμβαση του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κατηγορούμενος για βιασμό πρώην παίκτης του BigBrother, Στιβ Μιλάτος, έδωσε τις δικές του απαντήσεις και δήλωσε προσβεβλημένος από την έκταση και την αντιμετώπισης της υπόθεσής του.

Ο Στιβ Μιλάτος, θέλησε να αποκαταστήσει το όνομά του και περιέγραψε τι συνέβη με την 21χρονη.

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας», ανέφερε αρχικά ο Στιβ Μιλάτος.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια», επέμεινε.

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στη Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό», πρόσθεσε ο Στιβ Μιλάτος.

«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους, Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments