Lifestyle

Amber Heard: “Ο κόσμος φωνάζει ότι θα βάλει το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων”

Amber Heard: “Ο κόσμος φωνάζει ότι θα βάλει το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων”

Πηγή Φωτογραφίας: CNN

Η νέα κατάθεση της Heard και οι απειλές που δέχεται από τους φαν του Johnny Depp.

Για τελευταία φορά η Amber Heard κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου λίγο πριν η δικαστική διαμάχη φτάσει στο τέλος της, στο πλαίσιο της μήνυσης που της είχε κάνει ο Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Heard, η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ξέσπασε σε δάκρυα, αναφερόμενη στις απειλές που δέχεται καθημερινά, εξαιτίας της δίκης.

“Έχω δεχθεί χιλιάδες απειλές από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη

Ο κόσμος με κοροϊδεύει – κοροϊδεύει το ότι δέχθηκα κακοποίηση. Είναι οδυνηρό, επώδυνο και το πιο ντροπιαστικό πράγμα που έχω περάσει”, δήλωσε η ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως εύχεται ο Depp να την αφήσει ήσυχη.

Όπως εξήγησε η Heard, ο πρώην σύζυγός της έχει την ικανότητα να σταματήσει όλο το cyber bullying που δέχεται από τους φαν του, ωστόσο ο ίδιος δεν επιλέγει να το κάνει. “Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε μέρα. Θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων και το λένε. Είναι απαίσιο, επώδυνο. Και είναι ντροπιαστικό για οποιονδήποτε άνθρωπο να το περνά αυτό”, κατέθεσε η ηθοποιός. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από 10 μήνες καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, την Oonagh Paige.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της δίκης, όπου οι συνήγοροι των δύο πλευρών καταθέτουν τα τελικά επιχειρήματά τους, κάνοντας μία ανασκόπηση των γεγονότων, απευθυνόμενοι στους ενόρκους.

Πρόσφατα, στη θέση του μάρτυρα κάθισε και η Kate Moss, η οποία είχε σχέση με τον ηθοποιό τη δεκαετία του ’90, δηλώνοντας πως ο Depp ποτέ δεν την είχε χτυπήσει, ούτε την είχε ρίξει από τις σκάλες, όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή της η Heard.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments