Ελλάδα

Πάτρα: Σφραγίστηκε το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, όπου έμεναν Ρούλα και Μάνος

Πάτρα: Σφραγίστηκε το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, όπου έμεναν Ρούλα και Μάνος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Σφραγίστηκε η είσοδος του σπιτιού που οδηγεί στον πρώτο και δεύτερο όροφο, όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά

Το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό η οικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και η μακαρίτισσα σπιτονοικοκυρά, σφραγίστηκε σήμερα από αρμόδιο συνεργείο, μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, με κόσμο και τηλεοπτικά συνεργεία να μπαινοβγαίνουν και να εκτοξεύονται αλληλοκατηγορίες μεταξύ των εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, πριν από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας πήγε το αρμόδιο συνεργείο και σφράγισε το σπίτι. Ασφάλισε με αυτό τον τρόπο την εξώπορτα που οδηγεί στον 1ο και τον 2ο όροφο του κτιρίου.

Εκεί, στον 2ο όροφο έμενε η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ στον 1ο όροφο ήταν ο χώρος που σύμφωνα με τους δικηγόρους των κληρονόμων, ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποιούσε σαν στούντιο για τα τραγούδια του.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Δασκαλάκη έμενε στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου, για το οποίο υπάρχει ξεχωριστή εξώπορτα…

Στον 1ο όροφο που πλέον είναι σφραγισμένος, την Παρασκευή, μπήκαν οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς μαζί με δημοσιογράφους και αργότερα, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που εξαφανίστηκε.

Τελικά, η τσάντα του παιδιού, θα παραδοθεί αύριο στην ανακρίτρια από τους δικηγόρους των συγγενών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments