Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1090: Η Κιγμέτ σοκάρεται… Ο Μαχίρ πηγαίνει εσπευσμένα στο Τμήμα για να καταθέσει την αλήθεια

Ελίφ – Επεισόδιο 1090: Η Κιγμέτ σοκάρεται… Ο Μαχίρ πηγαίνει εσπευσμένα στο Τμήμα για να καταθέσει την αλήθεια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελίφ – Επεισόδιο 1090: Ενώ λοιπόν ο Μαχίρ είναι έτοιμος να ομολογήσει την αλήθεια στον αστυνόμο, του τηλεφωνούν από το νοσοκομείο και φεύγει εσπευσμένα.

Ο Μαχίρ όμως αποφασισμένος της λέει πως θα πάει στην αστυνομία και θα αποκαλύψει όλα όσα έκαναν μαζί εις βάρος των Χακτανίρ, ώστε να μπουν και οι δύο στη φυλακή και να αποφυλακιστεί η Μελέκ! Η Κιγμέτ σοκάρεται… Ο Μαχίρ πηγαίνει εσπευσμένα στο Τμήμα για να καταθέσει την αλήθεια. Τρομοκρατημένη, η Κιγμέτ ζητά από τον σοφέρ το αμάξι και φεύγει άρον άρον από την έπαυλη. Τρέχει να προλάβει τον γιο της, μην κάνει καμιά τρέλα. Αναπτύσσει όμως μεγάλη ταχύτητα και τρακάρει… Το τροχαίο είναι πολύ σοβαρό και η γυναίκα οδηγείται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ελίφ – Επεισόδιο 1090

Ενώ λοιπόν ο Μαχίρ είναι έτοιμος να ομολογήσει την αλήθεια στον αστυνόμο, του τηλεφωνούν από το νοσοκομείο και φεύγει εσπευσμένα. Στο μεταξύ, στην έπαυλη, η Ματζιντέ ανησυχεί επειδή η αδελφή της είναι άφαντη και δεν απαντά στο τηλέφωνο. Σύντομα όμως τους ενημερώνουν για το ατύχημα και οι Χακτανίρ συγκλονίζονται…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments