Lifestyle

Σασμός – Επεισόδιο 152: Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταυρό

Σασμός – Επεισόδιο 152: Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταυρό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σασμός – Επεισόδιο 152: Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταυρό και στη Βασιλική ωστόσο, η κατάσταση της επιδεινώνεται και οδηγείται άμεσα στην αιμοκάθαρση. Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση μαζί του.

Σασμός – Επεισόδιο 152

Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται. Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Ο Άγγελος, όμως, έχει σοβαρότερες έγνοιες. Ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments