Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: «Στο «Dancing With The Stars» έδειξα ότι, όταν δουλεύω, δεν αστειεύομαι»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Στο «Dancing With The Stars» έδειξα ότι, όταν δουλεύω, δεν αστειεύομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - ant1tv

Μπέσσυ Αργυράκη: Όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την καταπληκτική συμμετοχή της στo DWTS

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη το βράδυ της Τρίτης 31/5 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο κανάλι του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καταπληκτική της εμφάνιση στο Dancing With The Stars αλλά και την πολυετή καριέρα της στο τραγούδι και στα νυχτερινά μαγαζιά.

Αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε σε αρκετούς από τους μεγάλους καλλιτέχνες και τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην καριέρα της:

«Έχω δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα. Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο αγαπημένος μου, ήμουν το γούρι του. Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν κι ένα μεγάλο παιδί. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αφήνουν το παιδί μέσα τους να μεγαλώσει. Αν κάτι τύχαινε και τον ενοχλούσε, θα το έλεγε… Ήταν αυτό το αυθόρμητο παιδί, που λάτρεψε ο κόσμος».

View this post on Instagram

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο πατέρας των καλλιτεχνών. Ήταν πολύ δίκαιος. Θα άκουγε το πρόγραμμα του πρώτου μέρους κι ήθελε να είναι σωστά μοιρασμένο για τους τραγουδιστές. Ήταν κορυφαίος. Η Δούκισσα ήταν μια κυρία, αξιολάτρευτη. Με την Πόλυ Πάνου, με την Μαίρη Λίντα, μια χαρούμενη γυναίκα και τσαχπίνα. Έχουμε ίδια ιδιοσυγκρασία» συνέχισε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε και στην Τζένη Βάνου για την οποία είπε ότι «δεν χωράνε λόγια για αυτήν τη φωνάρα. Η φωνή της ήταν νούμερο ένα. Είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε να κάνει στο εξωτερικό. Υπήρχε πιθανότητα να βγει προς τα έξω, την περίοδο που βγήκε η Νάνα Μούσχουρη. Είναι και το να βρεις τα σωστά πρόσωπα και το timing» αλλά και στη Ρίτα Σακελλαρίου: «ήταν αρχόντισσα και πολύ αυθεντικό άτομο. Θαυμάσια τραγουδίστρια, έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και πέρασα πολύ καλά μαζί της».

Ξεχωριστό κεφάλαιο σε όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη αποτέλεσε το DWTS για το οποίο είπε πως «όταν ξεκίνησα δεν περίμενα να είναι κάτι που θα με ξετρελάνει, δεν περίμενα ότι θα μου άνοιγε μια πόρτα στο φως και θα με κάνει να νιώσω μικρότερη».

«Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου. Φαντάσου, ο άνδρας μου όταν το έμαθε μου είπε “Πού πας ρε Καραμήτρο” που είναι και γιατρός και που ο ίδιος μου έβγαλε και το καπέλο στο τέλος» πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments