Trash

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως βγήκε «το μίνι της μάνας»

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως βγήκε «το μίνι της μάνας»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ το έχω ξαναπεί, υπάρχουν και μερικά «τίποτα» που ούτε καν να κοιτάς»

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε την δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα μετά από φωτογραφίες στο Μιλάνο με ανοιχτό μπούστο.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Η Ελένη έχει έναν μοναδικό τρόπο δίνει τις απαντήσεις της με τόσο επιμέλεια που δεν χρειάζεται ούτε να «φωνάξει» αλλά ούτε και να υποστηρίξει κάτι για τα «μάτια του κόσμου». Ακούγοντας τους συνεργάτες της να μιλούν για το τι έχει συμβεί, πήρε θέση και με αφορμή αυτό αποκάλυψε πως βγήκε η ατάκα «το μίνι της μάνας» που πλέον λέγεται από πολλές γυναίκες. «Εγώ το έχω ξαναπεί, υπάρχουν και μερικά «τίποτα» που ούτε καν να κοιτάς. Εγώ μάλιστα έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου στη βραδινή εκπομπή και τότε είχα δυο παιδιά, που μου έλεγε: «τα φοράς όμως τα μίνι κι αυτά…». Και λέω «ναι, αυτό είναι το μίνι της μάνας». Έσκασα το χαμόγελό μου και το είπα», εξήγησε η Ελένη.

Νωρίτερα σχολιάζοντας τον τρόπο που η Χριστίνα Μπόμπα το διαχειρίστηκε, είπε:

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη στο Instagram για να δώσει μια διάσταση στο θέμα, δηλαδή για ποιον λόγο μια μαμά πρέπει να φοράει στολή ή να απολογείται επειδή ταξιδεύει. Δίνει λόγο σε κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments