Ελλάδα

Μαιευτήρας συνελήφθη για «φακελάκι»: Παρέμβαση υπουργού Υγείας

Μαιευτήρας συνελήφθη για «φακελάκι»: Παρέμβαση υπουργού Υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε να ερευνηθούν όλα τα περιστατικά που χειρίστηκε ο εν λόγω γιατρός το προηγούμενο διάστημα

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η είδηση της σύλληψης ενός μαιευτήρα- γυναικολόγου δημοσίου μαιευτηρίου της Αττικής για φακελάκι.

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει διατάξει έρευνα για τα περιστατικά τα οποία έχει χειριστεί ο συγκεκριμένος γιατρός το προηγούμενο διάστημα, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο 59χρονος κατηγορούμενος, αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό του πρόσωπο, απαίτησε παράνομα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και αφού ο ιατρός παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του μαιευτήρα-γυναικολόγου που ζήτησε «φακελάκι» «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Μαιευτηρίου της Αττικής, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο ιατρός αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό του πρόσωπο, απαίτησε, παρανόμως, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/06/2022) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments