Focus

Rachel Weisz: Οι 6 καλύτεροι ρόλοι της που αποδεικνύουν τις εξαιρετικές της υποκριτικές ικανότητες

Rachel Weisz: Οι 6 καλύτεροι ρόλοι της που αποδεικνύουν τις εξαιρετικές της υποκριτικές ικανότητες

Πηγή Φωτογραφίας: StyleBistro- The Ace Black Movie Blog- Daily Mail

Rachel Weisz: Μια πραγματικά ταλαντούχα ηθοποιός

Η Rachel Weisz είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ηθοποιός. Συμπρωταγωνίστησε με τον Μπρένταν Φρέιζερ στην ταινία δράσης-περιπέτειας The Mummy ως Έβελιν Κάρναχαν, και απεικόνισε τη Σάμερ, ένα από τα ερωτικά ενδιαφέροντα του Ράιαν Ρέινολντς στο Definitely, Ίσως. Μπορεί να παίξει οποιοδήποτε χαρακτήρα, από σοβαρό έως αστείο, από άγριο εώς σαγηνευτικό. Οι θαυμαστές θα έχουν αναμφίβολα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες της Rachel Weisz. Οι πολλοί ρόλοι της Weisz την καθιέρωσαν ως σπουδαία ηθοποιό, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημεία που οι θαυμαστές μπορεί να αγνοούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους εμβληματικούς της ρόλους

  • The Constant Gardener (2005)
  • The Lobster (2015)
  • The Favourite (2018)
  • Black Widow (2021)
  • About A Boy (2002)
  • Ανυπακοή (2017)

Το ρομαντικό δράμα Ανυπακοή του 2017 ακολουθεί τη Ronit Krushka (Rachel Weisz), μια γυναίκα που επιστρέφει στην Ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητά της μετά το θάνατο του εν διαστάσει πατέρα της, ενός αξιοσέβαστου ραβίνου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Ronit ξανα βρίσκεται με την παιδική της φίλη Esit Kuperman (Rachel McAdams), με την οποία έχει έναν δεσμό τόσο στενό και αισθησιακό που τα μέλη της κοινότητας το απαγορεύουν.

Γιατί είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της Rachel Weisz: Μία από τις πιο δυνατές και συγκινητικές ερμηνείες της Rachel Weisz, το Disobedience βλέπει την ηθοποιό να υποδύεται μια γυναίκα που δεν είναι διατεθειμένη να υποταχθεί στους άνδρες και τις παραδόσεις της συντηρητικής ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητάς της, ακόμα κι αν σημαίνει να θυσιάζεις τα πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments