Lifestyle

Πικέ: Απάτησε την Σακίρα και τώρα κάνει πάρτι κάθε βράδυ

Πικέ: Απάτησε την Σακίρα και τώρα κάνει πάρτι κάθε βράδυ

Πηγή Φωτογραφίας: Flipboard

Πικέ: Από τον Μάρτιο και μετά, το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στα social media, κάτι που δεν συνήθιζε παλιότερα.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, η σχέση του Πικέ με την Σακίρα, έφτασε στο τέλος της μετά το τρίτο πρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Το ισπανικό «El Periodico» αναφέρει ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα μένει τον τελευταίο καιρό μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης και κάνει κάθε βράδυ πάρτι με νεαρές οπτασίες.

«Ο Πικέ μένει μόνος του σε διαμέρισμα της Βαρκελώνης», γράφει το περιοδικό

Μία φήμη που… έρχεται και δένει με εκείνη που θέλει την Κολομβιανή τραγουδίστρια να πιάνει στα πράσα τον σύντροφό της με άλλη. Ο αρχηγός της Μπάρτσα και η Σακίρα είναι σε σχέση εδώ και έντεκα χρόνια και έχουν δύο παιδιά, ενώ δεν έχουν παντρευτεί. Κι αν δεν…καταπιεί το «κέρατο» η Σακίρα μάλλον δεν πρόκειται και να παντρευτούν ποτέ…

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Θέλω να με βλέπει ως ερωμένη του»

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν: «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments