Focus

Kasia Gallanio: Η κακοποιημένη πριγκίπισσα

Kasia Gallanio: Η κακοποιημένη πριγκίπισσα

Πηγή Φωτογραφίας: NewsMixed-Trendy News- California18- The Hindu

Kasia Gallanio: Νεκρή στο σπίτι της, στο ισπανικό θέρετρο Μαρμπέλα, βρέθηκε από την αστυνομία η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Νεκρή στο σπίτι της, στο ισπανικό θέρετρο Μαρμπέλα, βρέθηκε από την αστυνομία η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Kasia Gallanio, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien. Η ίδια πάλευε με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, ενώ αναφορικά με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος επήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στο πτώμα της δεν εντοπίστηκαν σημάδια σωματικής βίας, όπως μεταφέρουν πάντα οι ίδιες πηγές

Η Gallanio, με καταγωγαή από την Πολωνία, ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, του θείου του Εμίρη του Κατάρ. Παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες, αλλά μετά τον χωρισμό τους και για μία δεκαετία έδωσαν μάχη για την κηδεμονία τους, με την ίδια να καταγγέλλει τον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση της μεγαλύτερης κόρης τους.

Εκείνος είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της και είχε πάρει εν τελεί την κηδεμονία. Τα τρία παιδιά ζουν με τον πατέρα τους στην πολυτελή λεωφόρο Montaigne, έξω από τα Ηλύσια Πεδία, στο Παρίσι. Εκεί κατέφυγε από το 1992, ύστερα από κατηγορίες σε βάρος του για σχέδιο πραξικοπήματος.

Ποια ήταν η Kasia Gallanio

Γεννήθηκε στην Κρακοβία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, σε μικρή ηλικία. Σπούδασε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και εργάστηκε για λίγο για την Morgan Stanley, μέχρι που η ζωή της άλλαξε εντελώς το 2004. Τότε ήταν που γνώρισε τον σύζυγό της, σε μια επίσκεψη στο Παρίσι. Δεν επέστρεψε ποτέ στο κολέγιο, καθώς παντρεύτηκε τον Khalifa Al-Thani με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες: τη Sheikha Malak, τη Sheikha Yasmin και τη Sheikha Reem.

View this post on Instagram

A post shared by @kashounia

Το 2009 κέρδισε ένα άγνωστο ποσό από την Barclays Bank, αφού βοήθησε τον σύζυγό της να απεμπλακεί από μια υποτιθέμενη απάτη 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ισχυρίστηκε όμως πως ο ίδιος δεν ανταπέδωσε ποτέ την πίστη της και κατά τη διάρκεια του γάμου τους κατήγγειλε ότι συνέχισε να κακοποιεί τόσο αυτήν όσο και ένα από τα παιδιά τους.

Μάλιστα, η 17χρονη κόρη τους υπέβαλε και μήνυση σε γαλλικό δικαστήριο, κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση, από τα 9 μέχρι τα 15 της. Η Kasia Gallanio και ο Al-Thani κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τη Le Parisien, η Gallanio φέρεται να είχε περάσει αρκετούς μήνες σε νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και αυτό οδήγησε στις 19 Μαΐου το δικαστήριο στο Παρίσι να αναβάλει την εκδίκαση της επιμέλειας και να ζητήσει εκ νέου ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η αναφορά της στα social media

Η Gallanio είχε απευθυνθεί στους followers της στο Instagram, λέγοντας την ιστορία της με τον πρώην σύζυγό της. «Μετά από τόσα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης από γονείς που περνάνε το ίδιο με εμένα, αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία μου. Πρώτον ένας άνδρας δεν πρέπει να μην σέβεται τη μάνα των παιδιών του και το αντίστροφο. Ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένος, αναστατωμένος, ζηλιάρης ή μοχθηρός είναι ο πατέρας των παιδιών μου, κάνω ό,τι μπορώ για τα κορίτσια μου, να τους δώσω ό,τι χρειάζονται, να τα προστατέψω. Δεν είμαι τέλεια, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

«Δύο από τις κόρες μου είναι δίδυμες. Ήθελαν να ζήσουν μαζί μου και γι’ αυτό της τιμώρησε κό βοντας κάθε επικοινωνία μαζί τους. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς. Τη μικρότερη δεν την αφήνουν να μου μιλάει και αυτό με πληγώνει πολύ καθώς φαίνεται να την εκβιάζουν και να τη χειραγωγούν με όλα τις χλιδές που της προσφέρουν. Νιώθω λες και λείπει ένα κομμάτι μου», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Άτομα πάντως στο φιλικό της περιβάλλον λένε ότι η Gallanio δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικά και αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments