Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1094: Η Ασλί και η Ελίφ κάθονται σε παιδικά καρεκλάκια στο νοσοκομείο

Ελίφ – Επεισόδιο 1094: Η Ασλί και η Ελίφ κάθονται σε παιδικά καρεκλάκια στο νοσοκομείο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ελίφ – Επεισόδιο 1094: «Είσαι πολύ δυνατό κορίτσι», λέει η πρώην δασκάλα. - «Το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Έχετε περάσει δύσκολα πράγματα, αλλά εξακολουθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

Η Χουμέιρα τηλεφωνεί στον αδερφό της. «Υπάρχουν νέα για την Ελίφ;» – ρωτάει. «Συγγνώμη, ξέχασα να σας ενημερώσω. Η Ελίφ ήρθε στο νοσοκομείο», απαντά ο Κερέμ. «Μην ανησυχείς, είναι καλά. Είμαι μαζί της τώρα». Γιατί δεν μας το είπες νωρίτερα; Χάσαμε τα μυαλά μας εδώ». «Λυπάμαι πραγματικά, αδερφή. Το ξέχασα τελείως λόγω των συναισθημάτων μου». «Εντάξει, είναι σημαντικό να είναι καλά». “Αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε στο δρόμο μας, θα πρέπει να είμαστε σπίτι σε μισή ώρα». «Εντάξει, σε περιμένουμε. Και η Καρδιά; Τι γίνετε μαυτή?”. «Υπάρχουν μερικές αλλαγές, αλλά θα το συζητήσουμε όταν φτάσω εκεί».

Η Ασλί και η Ελίφ κάθονται σε παιδικά καρεκλάκια στο νοσοκομείο. «Είσαι πολύ δυνατό κορίτσι», λέει η πρώην δασκάλα. – «Το ξέρεις, έτσι δεν είναι; Έχετε περάσει δύσκολα πράγματα, αλλά εξακολουθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments