Αθλητισμός

UEFA Nations League: Άντεξε στη Μπολόνια η Γερμανία – Έκανε την έκπληξη η Ουγγαρία [vids]

UEFA Nations League: Άντεξε στη Μπολόνια η Γερμανία – Έκανε την έκπληξη η Ουγγαρία [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

UEFA Nations League: Το μεγάλο ντέρμπι της League A του Nations League, δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς Ιταλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1

Το μεγάλο ντέρμπι της League A του Nations League, δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς Ιταλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα» της Μπολόνια και οι δύο ομάδες να είναι αρκετά ισορροπημένες.

Ο αποκλεισμός-σοκ της πρωταθλήτριας Ευρώπης «σκουάντρα ατζούρα» από τα τελικά του Μουντιάλ για 2η διαδοχική διοργάνωση από τη Βόρεια Μακεδονία εξακολουθεί να μην επιτρέπει στους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι να «ορθώσουν ανάστημα».

Τρία 24ωρα μετά τη βαριά ήττα από την Αργεντινή με 3-0 στον τελικό του Finalissimma, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, η Ιταλία παρότι προηγήθηκε με τον Πελεγκρίνι στο 70΄, τρία λεπτά μετά δέχτηκε την ισοφάριση από τον Κίμιχ, με το 1-1 να μένει έως το τέλος του αγώνα.

Τα «πάντσερ» διεύρυναν το αήττητο σερί τους σε 10 ματς (8-2-0), ενώ η σημερινή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών σε επίσημο ματς από τότε που ανέλαβε ο Χάνσι Φλικ (προερχόταν από 7 στα 7).

Έσπασε την κατάρα η Ουγγαρία

Εξήντα χρόνια περίμενε η Ουγγαρία για να νικήσει την Αγγλία και το κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου (4/06) στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, στο εναρκτήριο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο όμιλο της League A του Nations League.

Οι Μαγυάροι είχαν πανηγυρίσει νίκη επί των Άγγλων για τελευταία φορά το 1962, με τα «Τρία Λιοντάρια» να μετρούν από τότε 10-2-0 ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Αυτό διακόπηκε σήμερα με την ομάδα του Μάρκο Ρόσι να επικρατεί 1-0, χάρις στο τέρμα του Σομποσλάι στο 64ο λεπτό με πέναλτι.

Η Αγγλία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά τους προκριματικούς του Μουντιάλ, όπου πήρε άνετα την πρόκριση με 8-2-0, με μία από τις δύο ισοπαλίες της εκείνη της 12ης Οκτωβρίου 2021 απέναντι στην Ουγγαρία (1-1) στο Γουέμπλεϊ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments