Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης ΟΟΣΑ: Στην Υπουργική Σύνοδο για την Απασχόληση και την Εργασία

Κωστής Χατζηδάκης ΟΟΣΑ: Στην Υπουργική Σύνοδο για την Απασχόληση και την Εργασία
Κωστής Χατζηδάκης ΟΟΣΑ: Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μεταβαίνει σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο για την Απασχόληση και την Εργασία

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μεταβαίνει σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο για την Απασχόληση και την Εργασία του ΟΟΣΑ.

Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στην γαλλική πρωτεύουσα. Ο κ. Χατζηδάκης θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Συνόδου, η οποία έχει θέμα την «Μετάβαση από την κρίση του Covid-19 σε μία καλύτερη αγορά εργασίας για όλους». Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε ξεχωριστή συνεδρίαση, στη θεματική με τίτλο: «Ανοίγοντας το δρόμο προς το νέο χώρο εργασίας: Αξιοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού».

Χατζηδάκης στο συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Οι νεολαίες είναι ιδέες, όχι καρέκλες

«Η νεολαία δεν γίνεται να περιμένει έτοιμες συνταγές και νεύματα από την κομματική ηγεσία, οφείλει να είναι στην ιδεολογική και πολιτική πρωτοπορία. Αλίμονο στα κόμματα που καταπιέζουν τις νεολαίες τους! Κι αλίμονο στις νεολαίες που φοράνε τα κοστούμια των μεγαλύτερων! Η νεολαία πρέπει να είναι ιδέες, όχι καρέκλες, διορισμοί και πολιτικός κυνισμός. Καθαρή ματιά, όχι συναλλαγές, πολιτικαντισμός και μικρομέγαλες πρακτικές. Και φλόγα στην καρδιά! Με αυτή τη φλόγα στην καρδιά κερδίσαμε τόσες ιδεολογικές και πολιτικές μάχες. Και με αυτή τη φλόγα οι νέες και οι νέοι της ΟΝΝΕΔ θα κερδίσουν ακόμη περισσότερες μάχες, στα Πανεπιστήμια, στους χώρους της νεολαίας. Όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για την πατρίδα μας, την Ελλάδα. Για τους νέους ανθρώπους που δικαιούνται και τους αξίζει ένα καλύτερο μέλλον!», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης κατά τη σημερινή του ομιλία στο 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο υπουργός αναφέρθηκε στην εποχή που ο ίδιος ήταν γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ: «Στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ πέρασα μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Χρόνια που σημαδεύτηκαν από μεράκι, πάθος, ενθουσιασμό, συντροφικότητα και αγώνες για τις ιδέες απέναντι στο ιδεολογικό κατεστημένο της Αριστεράς τότε στο χώρο της νεολαίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments