Trash

Survivor Spoiler 6/6: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor Spoiler 6/6: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 6/6: Θα συνεχίσουν το εκπληκτικό σερί τους οι «μπλε» ή θα κερδίσουν -επιτέλους- οι «κόκκινοι»;

Νέες ομάδες από χθες (5/6) στο Survivor, καθώς όπως είδαμε οι παίκτες διαγωνίστηκαν σε αγώνες κατάταξης, με τους δύο καλύτερους αρχηγούς να κάνουν τις επιλογές τους.

Στάθης και Νίκος έκαναν τους καλύτερους χρόνους και έτσι βγήκαν αρχηγοί και στη συνέχεια επέλεξαν τις ομάδες τους. Ουσιαστικά αυτές είναι ίδιες, αν εξαιρέσουμε τη Σταυρούλα η οποία μετακιν’ηθηκε από τη μπλε στην κόκκινη ομάδα.

Μπορεί οι «μπλε» να είναι πλέον τέσσερις αντί πέντε που είναι η κόκκινη ομάδα, όμως χθες πήραν το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό και γενικά το τελευταίο καιρό δεν έχουν αφήσει έπαθλο που να χάσουν. Θα καταφέρουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και να πάρουν το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας ή οι «κόκκινοι» θα επανακάμψουν και θα πάρουν -επιτέλους- νίκη;

Η απάντηση είναι πως οι «κόκκινοι» θα χάσουν άλλο ένα έπαθλο. Μπορεί να είναι πέντε, όμως οι «μπλε» είναι κλάσης ανώτεροι αγωνιστικά, όπως δείχνουν, είναι πιο χορτασμένοι και έτσι θα συνεχίσουν τη ξέφρενη πορεία τους στέλνοντας τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments