Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την σκότωσε και αυτοκτόνησε – Τους βρήκε νεκρούς η κόρη τους

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την σκότωσε και αυτοκτόνησε – Τους βρήκε νεκρούς η κόρη τους
Το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου μετά την αίτηση που είχε κατατεθεί

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Δράμα.

Ένας  64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε στην 59χρονη σύζυγό του στην Προσοτσάνη. Η μεγάλη κόρη βρήκε νεκρούς τους γονείς της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπήρχε κάποιο καταγεγραμμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ή κάποια καταγγελία, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες για το διαζύγιο μετά την αίτηση που είχε κατατεθεί.

Ένα στοιχείο που δείχνει προσχεδιασμό της γυναικοκτονίας είναι το γεγονός ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε επισκεφθεί χθες τις δύο του κόρες, σαν να ήθελε να τις αποχαιρετήσει.

Η μία κόρη του ζευγαριού ήταν, πάντως, που σήμερα ανησύχησε, καθώς η μητέρα της δεν πήγε το πρωί στο σπίτι της, ως συνήθως, για να φυλάξει τα εγγόνια της και δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Μετέβη αμέσως στο σπίτι των γονιών της και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., η οποία και κατέφθασε, αντικρίζοντας τους δύο νεκρούς και το όπλο του εγκλήματος.

Ο 64χρονος γυναικοκτόνος ήταν γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης στην περιοχή, διατηρώντας επιχειρήσεις τόσο στο χωριό του όσο και στην πόλη της Δράμας μπαρ, μέχρι και πριν από λίγα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments