Focus

Tζένιφερ Λόπεζ: Οι σχέσεις της με τις κρίσεις πανικού

Tζένιφερ Λόπεζ: Οι σχέσεις της με τις κρίσεις πανικού

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE - TV Insider

Tζένιφερ Λόπεζ:Η σούπερ σταρ αποκάλυψε την αιτία που ξαφνικά παρέλυε το σώμα της.

Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, έχοντας αποκτήσει μεγάλη περιουσία μέσω της δουλειάς της και έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να έχει τα ίδια προβλήματα με όλες τις άλλες γυναίκες. Πρόσφατα, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε το μυστικό που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη, όπως και το ότι στο παρελθόν την έπιαναν κρίσεις πανικού, κάτι που συνδεόταν με το “τρικ” της.

Πιο αναλυτικά, τη δεκαετία των 90s και όταν η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειό της, η ίδια δούλευε όλη μέρα και όλη νύχτα για να τα προλάβει όλα, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, γεγονός που την οδήγησε σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

“Καθόμουν σε ένα trailer και όλη η δουλειά και το στρες που ήρθαν με αυτά, συνδυασμένα με όχι αρκετό ύπνο για να ανασυγκροτηθώ πνευματικά, με κατέβαλαν. Πήγα από το να νιώθω απόλυτα φυσιολογικά, στο να σκέφτομαι τι χρειαζόταν να κάνω μέσα στην ημέρα και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ”, δήλωσε η σούπερ σταρ στο newsletter της OnTheJLO.

Με λίγα λόγια, η Lopez πάθαινε κρίσεις πανικού και η αιτία φυσικά ήταν το άγχος, η εξουθένωση και η έλλειψη ύπνου

Όπως επεσήμανε, τότε ζούσε με το να κοιμάται 3-5 ώρες την ημέρα, αφού ένιωθε άτρωτη, κάτι που επηρέασε αρνητικά τον οργανισμό της. Ο γιατρός, λοιπόν, στον οποίο απευθύνθηκε, της σύστησε να κοιμάται κάθε ημέρα 7-9 ώρες, να αποφεύγει την καφεΐνη και να γυμνάζεται.

Και από τότε η Jennifer Lopez δεν αμέλησε ποτέ ξανά τον ύπνο της, ο οποίος είναι η αιτία της νεανικής της εμφάνιση, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πέρα από τα σημαντικά οφέλη που ο ύπνος προσφέρει στον οργανισμό, για την τραγουδίστρια και ηθοποιό αποτελεί το μυστικό της για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη.

Όπως δήλωσε, υπάρχουν ημέρες που όταν ξυπνάει το πρωί βλέπει τη διαφορά και νιώθει πως είναι λες και έχουν φύγει από πάνω της 10 χρόνια. Η ίδια, λοιπόν, συνέστησε στους φαν της να μην αμελούν τον καλό, βραδινό ύπνο, ο οποίος είναι εξαιρετικά σημαντικός για όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μας, αλλά και για την επιδερμίδα μας, αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα της σούπερ σταρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments