Ελλάδα

Μυτιλήνη: Τούρκικο σκάφος ύψωσε σημαία με τον Κεμάλ

Μυτιλήνη: Τούρκικο σκάφος ύψωσε σημαία με τον Κεμάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Μυτιλήνη: Μία νέα πρόκληση από την Τουρκία, αυτή τη φορά από πολίτες, συνέβη στη Μυτιλήνη, με σκάφος που ύψωσε σημαία που απεικόνιζε τον Κεμάλ Ατατούρκ

Μία νέα πρόκληση από την Τουρκία, αυτή τη φορά από πολίτες, συνέβη στη Μυτιλήνη, όπου υπήρξε επεισόδιο σε πλήρωμα σε σκάφος, μιας και ύψωσε σημαία που απεικόνιζε τον Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο είναι κάτι που απαγορεύεται, από τους κανόνες ναυσιπλοΐας.

Στη θέα της προκλητικής αυτής κίνησης άνδρες του λιμεναρχείου της Λέσβου παρενέβησαν και ζήτησαν από το πλήρωμα του σκάφους να κατεβάσει τη σημαία. Μετά την παρέμβαση το πλήρωμα του σκάφους συμμορφώθηκε και κατέβασε τη σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ διατηρώντας στο σκάφος μόνο την ελληνική σημαία.

Το θέμα ανέδειξε ο πρόεδρος του ΛΟΙΑΘ, Νίκος Τάλλας, ο οποίος συνεχάρη τους άνδρες του λιμενικού της Μυτιλήνης.

«Ένα μεγάλο μπράβο στο Λιμενικό Μυτιλήνης που τα μάτια του είναι ανοιχτά σε θάλασσα αλλά και σε στεριά. Τουρκικό τουριστικό σκάφος που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης ύψωσε σε ιστίο του σε σημαία τον Κεμάλ. Αμέσως επενέβη και μπράβο του το λιμεναρχείο και κατέβηκε η σημαία με τη φωτό του Κεμάλ η οποία δεν προβλέπεται από τους κανόνες ναυσιπλοϊας. Και πάλι μπράβο στα παιδιά του λιμενικού που δεν τους ξεφεύγει τίποτα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments