Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η νέα της μεγάλη επιτυχία «Δεν Ντράπηκες»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η νέα της μεγάλη επιτυχία «Δεν Ντράπηκες»

Πηγή Φωτογραφίας: Youfly.com

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μας τραγουδά «Δεν Ντράπηκες…» όπως μόνο αυτή ξέρει να υμνεί τον έρωτα…

Η καλύτερη και η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, κυκλοφόρησε το νέο καταπληκτικό τραγούδι της με τίτλο «Δεν Ντράπηκες». To νέο single αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, κατακλύζοντας τα social media και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με την ραδιοφωνική αποκλειστικότητα, ενώ και στο Spotify τα νούμερα που έχει ήδη συγκεντρώσει «μιλούν» από μόνα τους. Στο YouTube βρίκσεται μέσα στις τάσεις και τα νυχτερινά μαγαζιά το βάζουν δυνατά.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

«Δεν ντράπηκες με κοίταξες στα μάτια και δεν ντράπηκες Την πήρες απ’ το χέρι κι έτσι χάθηκες Ο τρόπος σου δεν ήτανε σωστός Δεν ντράπηκες τολμώ να πω με πλήγωσες και χάρηκες Και την καρδιά μου σαν γυαλί τη ράγισες Δεν ήσουνα ποτέ αληθινός»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μας τραγουδά «Δεν Ντράπηκες…» όπως μόνο αυτή ξέρει να υμνεί τον έρωτα… χαρίζοντάς μας ένα ακόμη αυθεντικό ζεϊμπέκικο, στο αγαπημένο και γνώριμο ύφος της!

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο πολυδιάστατος και ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου – Δεν Ντράπηκες, απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άλεξ Κωστελίδη – Botega Visuals, σε ένα ατμοσφαιρικό – φωτογραφικό music video… και η συνέχεια επί της οθόνης…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments