ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot/youtube
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot/youtube
14.10.2026 | 01:45
Σκηνικό αδιεξόδου για τη Μονή Σινά
14.10.2026 | 01:15
Η Ρωσία δεν έπληξε την Τρίτη κανέναν ενεργειακό στόχο στην Ουκρανία -Για πρώτη φορά από την "εκεχειρία" Τραμπ
14.10.2026 | 00:30
Χούθι και Ριάντ εξέδωσαν εντολές εκκένωσης εν όψει επιθέσεων – Ταξιδιωτικές οδηγίες από Γαλλία και ΗΠΑ
14.10.2026 | 00:15
Το παρασκήνιο της αποπομπής Γκίλφοϊλ: Πιέσεις στον Λευκό Οίκο, αποστάσεις Τραμπ και καταγγελίες
13.10.2026 | 23:52
Μετά τη Γκίλφοϊλ, ο Χακ: Ποιος κρατά το τιμόνι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα
13.10.2026 | 23:41
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο Τομ Μπάρακ – Δύσκολη περίοδος για τους Αμερικανούς πρέσβεις
13.10.2026 | 23:30
Δένδιας: Μαζική παραγωγή του «Πυρπολητή» – Πρωτοπορία στα αυτόνομα συστήματα έως το 2030
13.10.2026 | 23:28
Προχωρά η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ μετά την άρση ουγγρικού βέτο-Πιθανή συνάντηση Ζελένσκι-Μάγιαρ
13.10.2026 | 21:12
Αρναούτογλου: Συγκλονιστική εξομολόγηση– «Πονούσε η ψυχή μου,πήγα σε ψυχίατρο για να σταθώ στα πόδια μου»
13.10.2026 | 19:31
Νίκος Καρβέλας: Αγόρασε βίλα 1,4 εκατ. ευρώ στην Εκάλη – Ποιος πλήρωσε και τι αποκαλύπτει το συμβόλαιο
13.10.2026 | 15:11
Σοφία Καρβέλα: Το ποσό που ζητά για μία ώρα βιντεοκλήσης – Πόσο κοστίζουν οι συμβουλές styling
13.10.2026 | 14:56
Έλενα Μακρή: Εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του Αντώνη Λυμπέρη–«Σκόρπισα την τέφρα του στη Ρήνεια και Δήλο»
13.10.2026 | 14:41
Η Κόνι Μεταξά ξεσπά για τα σχόλια κατά του πατέρα της– «Ζηλιάρηδες, κακοί άνθρωποι – Ουστ από εδώ»
13.10.2026 | 13:05
Η Ρούλα Ρέβη απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες του Αποστόλη Τότσικα: "Τα παιδιά μας, μας μάλωναν..."
13.10.2026 | 11:26
Συγκινεί ο Νίκος Μέλλος για τη μάχη του με τον καρκίνο: Τον αφαίρεσα και έγινα καλά,ένιωθα λίγο πιεσμένος
13.10.2026 | 11:01
Πέθανε στα 34 του ο RJ Mitte του Breaking Bad – Θλίψη για τον τηλεοπτικό γιο του Μπράιαν Κράνστον
12.10.2026 | 20:00
Ρωσικά δισ. στην «πρώτη γραμμή»: Η Ουκρανία ζητά 210 δισ. από την ΕΕ – Συναγερμός για τα 180 δισ. του Πούτιν
12.10.2026 | 19:24
Ο Πούτιν είπε «όχι» στον Ζελένσκι: Μπλόκο στην εκεχειρία 60 ημερών – Ο Τραμπ πιέζει το Κίεβο
12.10.2026 | 16:00
ΝΑΤΟ προς Πούτιν: «Αν μας επιτεθείτε, θα καταστρέψουμε τα πάντα» – Συναγερμός στην ανατολική πτέρυγα
12.10.2026 | 12:15
Financial Times: Τελεσίγραφο Τραμπ στο Κίεβο – «Σταματήστε τα πλήγματα ή χάνετε τα αμερικανικά όπλα»
12.10.2026 | 09:59
Σοκ με Τραμπ: Ανακοίνωσε εκεχειρία με τον Πούτιν χωρίς τον Ζελένσκι – «Πρώτη φορά το ακούω!»
10.10.2026 | 17:23
Συμφωνία ή νέα επίθεση στο Ιράν; Ο Τραμπ κρατά το Ισραήλ σε αγωνία
10.10.2026 | 17:00
Πούτιν: Μεσολαβητής στο Ιράν ή παίκτης με δεύτερη ατζέντα; Το στοίχημα της Μόσχας
09.10.2026 | 11:29
Τραμπ: Σχέδιο-εξπρές για Ουκρανία πριν από τον χειμώνα – Στο Μαϊάμι Κούσνερ και Γουίτκοφ
Η 54χρονη σταρ του Χόλιγουντ συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης μετά από επεισόδιο σε πτήση της Delta. Δύο αεροσυνοδοί ανέφεραν τραυματισμούς, ενώ η ηθοποιός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Τι υποστηρίζει η υπεράσπισή της για το ιατρικό περιστατικό και ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.
Η 23χρονη Σουηδή ακτιβίστρια στάθηκε στο πλευρό Γάλλων μαθητών που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών, τις υπερπλήρεις τάξεις και τα σχολικά κτίρια που χρειάζονται επισκευές. Από το προάστιο Σεν-Ντενί, η Γκρέτα Τούνμπεργκ έστειλε μήνυμα για τη συμμετοχή των νέων στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον τους.
Αποκαλυπτική έρευνα του Guardian φωτίζει το δίκτυο πολιτικών πιέσεων, ισχυρών χρηματοδοτών, συντηρητικών μέσων ενημέρωσης και νομικών κινήσεων που επιχειρεί να σταματήσει το ταμείο ιστορικής επανόρθωσης της Εκκλησίας της Αγγλίας. Στο επίκεντρο ο λόρδος Νάιτζελ Μπίγκαρ και οι σχέσεις του με οργανώσεις που έχουν χρηματοδοτηθεί από τον δισεκατομμυριούχο Πολ Μάρσαλ.
Τετράμηνη έρευνα του Guardian αποκαλύπτει τη διείσδυση λατινοαμερικανικών εγκληματικών δικτύων στην Ευρώπη, τις συμμαχίες τους με τοπικές μαφιόζικες οργανώσεις και την εκρηκτική άνοδο της διακίνησης κοκαΐνης. Οι κατασχέσεις αυξήθηκαν κατά 471% μέσα σε μία δεκαετία, ενώ οι αρχές αντιμετωπίζουν πλέον ένα διεθνές σύστημα οργανωμένου εγκλήματος που συνδέει λιμάνια, μεταφορικές αλυσίδες και παράνομες χρηματοοικονομικές δραστηριότητες.
Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas: Κοριοί εντοπίστηκαν μέσα στην οικονομική θέση Boeing 787 Dreamliner που εκτελούσε την πτήση Περθ–Ρώμη. Η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει την επιστροφή του αεροσκάφους στην Αυστραλία, να προχωρήσει σε εξειδικευμένο καθαρισμό και να εξασφαλίσει διαμονή και εναλλακτικές πτήσεις για τους ταξιδιώτες.
Η Ουκρανία προειδοποιεί με αντίποινα εάν συνεχιστούν οι ρωσικές επιθέσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο, ενώ ο Τραμπ επιμένει ότι υπάρχει ενεργειακή εκεχειρία. Ο Ζελένσκι δηλώνει αιφνιδιασμένος από την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, το Κρεμλίνο αποφεύγει να επιβεβαιώσει συμφωνία και οι Ευρωπαίοι ηγέτες στηρίζουν το Κίεβο ενόψει ενός ακόμη δύσκολου χειμώνα.
Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, η Ρωσία έχει διαμορφώσει ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα στις περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της. Στόχος των αρμόδιων αρχών είναι η εκπαίδευση να ευθυγραμμίζεται με τις βασικές ιδεολογικές αντιλήψεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Δύο δημοσιογράφοι προφυλακίστηκαν και άλλοι δύο τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από αποκαλύψεις για αμφιλεγόμενα επενδυτικά κεφάλαια – Στο επίκεντρο συναλλαγές 187,65 δισ. τουρκικών λιρών, καταγγελίες με αναφορές σε κυβερνητικά στελέχη και νέα ερωτήματα για την ελευθερία του Τύπου επί Ερντογάν.