Lifestyle

Νίκος Βέρτης: «Κάποια στιγμή θα παντρευτώ»

Νίκος Βέρτης: «Κάποια στιγμή θα παντρευτώ»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Νίκος Βέρτης: «Είναι προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου».

Μπορεί ο Νίκος Βέρτης να μην απασχολεί τα media με τα προσωπικά του αλλά ούτε και να αναφέρετε στην συντροφό τους αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την επιβεβαίωση ια την κυρία που έχει στο πλευρό του.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή και αυτός απάντησε: «Είναι προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όσα είπε ο Νίκος Βέρτης και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.