Οικονομία

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς να κάνετε την αίτηση

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πώς να κάνετε την αίτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Στην αντικατάσταση δεν συμπεριλαμβάνονται συσκευές όπως πλυντήρια ρούχων ή πιάτων και ηλεκτρικές κουζίνες.

Το επόμενο διάστημα (έως 20 Ιουνίου) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρόγραμμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών. Στην αντικατάσταση δεν συμπεριλαμβάνονται συσκευές όπως πλυντήρια ρούχων ή πιάτων και ηλεκτρικές κουζίνες. Χιλιάδες είναι οι πολίτες που αναμένουν να ξεκινήσει το πρόγραμμα, εν μέσω ακρίβειας και κατακόρυφης αύξησης της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, που οδηγεί σε απόγνωση τα νοικοκυριά.

Συσκευές που αντικαθίστανται

Τρεις είναι οι τύποι συσκευών που θα επιδοτούνται:

  • Κλιματιστικά
  • Ψυγεία
  • Καταψύκτες

Η επιδότηση δεν θα ισχύει για πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες κτλ.

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Τα στοιχεία που χρειάζονται

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση με κωδικούς Taxisnet στο gov.gr. Με την είσοδο στην πλατφόρμα θα χρειάζεται να έχουν τρία στοιχεία, τον αριθμό ταυτότητας, το ΑΦΜ και τον αριθμό παροχής. Έπειτα θα δηλώνουν το είδος της συσκευής που ενδιαφέρονται να αλλάξουν.

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, «ο καταναλωτής θα μπορεί να υποβάλει την αίτησή του είτε στο gov.gr είτε στο κατάστημα που πουλάει τις συσκευές δίνοντας το ονοματεπώνυμο του, τον ΑΦΜ του, τον αριθμό παροχής και δηλώνοντας ποια ή ποιες συσκευές θέλει να αντικαταστήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments