Ελλάδα

Γκύζη: Στην αστυνομία ο σύντροφος της 62χρονης

Γκύζη: Στην αστυνομία ο σύντροφος της 62χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γκύζη: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της 62χρονης γυναίκας, η οποία χθες [11/6] το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο σύντροφος της 62χρονης γυναίκας, η οποία χθες [11/6] το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Γκύζη.

«Πέθανε, δεν την σκότωσα εγώ», ανέφερε και υποστήριξε πως εξαφανίστηκε επειδή δεν έχει χαρτιά και φοβήθηκε την απέλαση. Ο άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και πλέον μένει να φανεί εάν σκότωσε τη σύντροφό του ή όχι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και ανέφερε ότι μια γυναίκα είναι νεκρή. Mαλιστα έδωσε τη διεύθυνση και τον όροφο του σπιτιού στους αστυνομικούς. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια, υπό τον φόβο η γυναίκα να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, χωρίς να βρουν κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε έγκλημα.

O σύζυγος της 62χρονης που τηλεφώνησε στην Αστυνομία, εξαφανίστηκε μετά την κλήση που έκανε στην ΕΛ.ΑΣ. φοβούμενος ότι θα συλληφθεί γιατί δεν είχε έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Το χρονικό

Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που κλήθηκαν στην περιοχή βρήκαν νεκρή μέσα στο σπίτι της, μία 62χρονη γυναίκα. Το άψυχο σώμα της 62χρονης από την Αλβανία βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού. Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της δολοφονίας, καθώς η γυναίκα φέρει μώλωπες στο σώμα της.

Επιπροσθέτως, τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οδηγούν τους αρμόδιους σε μία νέα γυναικοκτονία καθώς ο σύζυγος της 62χρονης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και έγινε εξαφανίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments