Ελλάδα

Μυλοπόταμος: Άφαντος ο δράστης του φονικού – Οργή και κατάρες από τη χήρα του 22χρονου θύματος

Μυλοπόταμος: Άφαντος ο δράστης του φονικού – Οργή και κατάρες από τη χήρα του 22χρονου θύματος
Ο άτυχος 22χρονος είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του το πρώτο παιδί τους πριν από 20 ημέρες - Οι κτηματικές διαφορές πιθανότερη αιτία του φονικού

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 22χρονου στο Αργουλιό Μυλοποτάμου, συγκλονίζει την Κρήτη. Οι αρχές αναζητούν έναν 44χρονος, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του φονικού, και σύμφωνα με πληροφορίες είχε κτηματικές διαφορές με το θύμα.

Μάλιστα, η αντιδικία τους είχε πάρει τη δικαστική οδό με μια εισαγγελέα να έχει αναλάβει την υπόθεση έτσι ώστε να λύσει τις διαφορές των δυο ανδρών και να γίνει συμβιβασμός.

Θύμα και δράστης είχαν τόπο κατοικίας το Ρέθυμνο, όμως, ήταν συγχωριανοί. Οι δυο τους την Κυριακή (12/6) βρέθηκαν στο χωριό τους, το Αργουλιό Ρεθύμνου, όπου υπήρχε γιορτή στην εκκλησία της Πεντηκοστής. Η συνύπαρξή τους «φούντωσε» ξανά την κόντρα και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Το θύμα,ήταν πατέρας ενός βρέφους μόλις 20 ημερών. Στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τον θρήνο των συγγενών.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 22χρονου, η οποία μάλιστα ανάρτησε και ένα οργισμένο μήνυμα στα social media. «Νωρίς μας άφησες άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μας… Κωστή μου, σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε στο Facebook όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Creta 24.

Έξω από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του 22χρονου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και εκτυλίσσονται σπαρακτικές σκηνές με μοιρολόγια να  να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε στην πλάτη και παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 45χρονο και να μην αφήσουν τα πράγματα να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Στην συνέχεια ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων, καθώς οι φόβοι για βεντέτα είναι διάχυτοι στο Ρέθυμνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments