Focus

Jennifer Lopez: Θα ενισχύσει οικονομικά γυναίκες με την ίδια καταγωγή με εκείνη

Jennifer Lopez: Θα ενισχύσει οικονομικά γυναίκες με την ίδια καταγωγή με εκείνη

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE- Showbiz Cheat Sheet- Luxurylaunches

Jennifer Lopez: «Το να είμαι Λατίνα σε αυτή τη χώρα ήταν πάντα θέμα υπερηφάνειας για μένα»

Τις τελευταίες ημέρες η Jennifer Lopez βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λαμβάνοντας κυρίως αρνητικά σχόλια, έπειτα από την παραδοχή της ότι η συνεργασία με την Shakira στο Super Bowl το 2020 ήταν η “χειρότερη ιδέα του κόσμου”. Η Λατίνα superstar “κάθισε” στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με τους χρήστες των social media να χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά της απαράδεκτη, χωρίς να διστάζουν να τις προσάψουν κατηγορίες ότι δεν στηρίζει την επιτυχία άλλων γυναικών.

Ωστόσο, η 52χρονη τραγουδίστρια έχει άλλα σχέδια από εκείνα των κακόβουλων θαυμαστών της, αφού όπως αποκάλυψε μέσω σχετικής ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι έτοιμη να ενισχύσει οικονομικά γυναίκες επιχειρηματίας της Αμερικής με την ίδια καταγωγή με εκείνη. Συγκεκριμένα, η pop star ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της για το νέο project πάνω στο οποίο εργάζεται το τελευταίο διάστημα και για το οποίο δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη.

Μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο, η JLO εξηγεί τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από τη νέα συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Grammen America”

“Το να είμαι Λατίνα σε αυτή τη χώρα ήταν πάντα θέμα υπερηφάνειας για μένα. Είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι με την Grameen America για να επιταχύνει τον στόχο της να αναπτύξει δάνειο 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Λατίνες επιχειρηματίες χαμηλού εισοδήματος έως το 2030. Θα ενισχύσουμε περισσότερες από 600.000 γυναίκες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και ηγεσίας” σημείωσε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο, αναφέροντας στην συνέχεια με δάκρυα στα μάτια “Υπάρχει τόση δύναμη σε αυτή την κοινότητα και είναι σημαντικό για μένα να δημιουργήσω ισότητα, ένταξη και ευκαιρίες για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments