Πολιτική

Μητσοτάκης: Προανήγγειλε ενισχυμένο fuel pass – Ανακοινώσεις την άλλη εβδομάδα

Μητσοτάκης: Προανήγγειλε ενισχυμένο fuel pass – Ανακοινώσεις την άλλη εβδομάδα
Διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε, τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά

Παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα μεταδοθεί απόψε, στις 23:00 από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας την ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας αλλά και τις ισχυρές συμμαχίες που έχει διαμορφώσει, ενώ προανήγγειλε και νέα μέτρα για το ζήτημα της ακρίβειας και της τιμής της βενζίνης, που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

«Ο προηγούμενος τρόπος (δηλαδή το Fuel Pass) δίνει ένα περίγραμμα για το πώς θα παρέμβουμε και ίσως αυτή τη φορά να είναι με πιο ενισχυμένο τρόπο, διότι αντέχουμε δημοσιονομικά. Θα είναι μία ανακούφιση για τους πολίτες ενόψει των καλοκαιριών διακοπών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι αναπόφευκτα, κάποια στιγμή, θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» λέει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε», επαναλαμβάνοντας πως οι αιτιάσεις της Τουρκίας, όπως προκύπτουν από την επιστολή που είχε αποστείλει στον ΟΗΕ, είναι τελείως παράλογες.,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments