Ελλάδα

Κρήτη: Δεν με βίασε ο πατέρας μου λέει η 33χρονη Βρετανίδα – Επιρρίπτει ευθύνη στις αρχές

Κρήτη: Δεν με βίασε ο πατέρας μου λέει η 33χρονη Βρετανίδα – Επιρρίπτει ευθύνη στις αρχές

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Δηλώνει πεπεισμένη πως η αστυνομία έχει αφήσει τον πραγματικό βιαστή της «να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Η 33χρονη Βρετανίδα που έπεσε θύμα βιασμού, ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη δηλώνει στην ιστοσελίδα της Daily Mail πως ο βιαστής της δεν είναι ο πατέρας της, όπως υποστηρίζει η τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από την αστυνομία, ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την κόρη του σε ένα μπαρ την περασμένη εβδομάδα, τη χτύπησε στο πρόσωπο και έπειτα τη βίασε σε μία ερημική παραλία.

Το θύμα, ωστόσο, λέει στη βρετανική εφημερίδα πως ο πατέρας της ήταν πίσω στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης και ότι είναι πεπεισμένη πως η αστυνομία έχει αφήσει τον πραγματικό βιαστή της «να κυκλοφορεί ελεύθερος».

Λέει πως τα στοιχεία από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων και το DNA θα αθωώσουν τον πατέρα της.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δε με βίασε. Ζω με τον πατέρα μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν μαζί του σε διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το έχω πει στην ελληνική αστυνομία αυτό, αλλά απλά με αγνοούν. Είναι μία απίστευτα αγχωτική, τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής πως αν το DNA του μπαμπά τον απαλλάξει, τότε θα μπορεί να φύγει ελεύθερος», δηλώνει η 33χρονη.

Στην καταγγελία της στην αστυνομία την περασμένη Πέμπτη η Βρετανίδα τουρίστρια παραδέχθηκε πως ήταν μεθυσμένη. Οι αστυνομικοί λένε πως λόγω της μέθης δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αναφορικά με τον άνθρωπο που τη βίασε, εκτός του ότι ήταν ντυμένος στα ολόλευκα. Θεωρούν ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από κάμερες στοιχειοθετούν την κατηγορία σε βάρος του πατέρα της, που όντως φορούσε λευκά.

Ο 62χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την πρώτη εμφάνισή του ενώπιον των αρχών στο Ηράκλειο χθες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments